DRØM GIKK I OPPFYLLELSE: - Jeg og vakre Carmen Electra. Min store kjærlighet siden barndommen. Endelig fikk jeg møte henne, står det under dette bildet som Ryan Lochte har postet på Twitter. Foto: Twitter/Instagram
DRØM GIKK I OPPFYLLELSE: - Jeg og vakre Carmen Electra. Min store kjærlighet siden barndommen. Endelig fikk jeg møte henne, står det under dette bildet som Ryan Lochte har postet på Twitter. Foto: Twitter/Instagram Vis mer

- De kysset mens alle så på

En knapp uke etter bruddet fra Simon Cowell, ble Carmen Electra sett i het omfavnelse med OL-vinneren Ryan Lochte.

Publisert
SEOGHØR.NO: «Baywatch»-stjernen Carmen Electra (40) depper tydeligvis ikke over det ferske bruddet fra «American Idol»-dommeren Simon Cowell (53).

Tirsdag ble nemlig den flotte brunetten sett i het omfavnelse med den amerikanske OL-vinneren Ryan Lochte (28) på utestedet Bootsy Bellows i Hollywood, melder E!Online.com.

- De satt sammen i en bås og han hadde armen sin rundt henne mens de kysset. På et tidspunkt stod de også oppreist og kysset mens alle så dem, sier et øyevitne til nettstedet.

Moren til Lochte, som har tatt hjemlandet med storm etter at han vann gull i svømming under OL, har tidligere uttalt at sønnen kun har tid til «one-night stands». Men selv om duoen ikke dro fra klubben sammen, har de holdt kontakten etterpå.

- De forlot ikke stedet sammen, og jeg vet ikke om de kommer til å treffe hverandre igjen, men de har sendt hverandre mange meldinger på Twitter og Instagram, forteller øyenvitnet.

På Twitter postet atleten et bilde av seg selv og Electra hvor de holder rundt hverandre med følgende tekst:

- Jeg og vakre Carmen Electra. Min store kjærlighet siden barndommen. Endelig fikk jeg møte henne.

Og Hollywood-stjernen svarte følgende:

- Det var så hyggelig å møte deg. Yeah!!


 
LES OGSÅ: - Ja, jeg tisset i OL-bassenget


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer