- De kysset lekent med hverandre

Er dette den unge skjønnhetens nye flamme?

<strong>SKJULTE NULL:</strong> - De virket å være svært åpne om det, de prøvde ikke å skjule noe, sier et øyenvitne om kysseseansen mellom Emma Watson og Johnny Simmons.
SKJULTE NULL: - De virket å være svært åpne om det, de prøvde ikke å skjule noe, sier et øyenvitne om kysseseansen mellom Emma Watson og Johnny Simmons. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Unge Emma Watson (21) skal ha fått seg kjæreste. «Harry Potter»-stjernens utvalgte er skuespilleren Johnny Simmons (24), skriver US Magazine.

Torsdag droppet Simmons av Watson utenfor en restaurant i Los Angeles. Motvillig skilte de lag, og ifølge et øyenvitne klarte de nesten ikke holde hendene borte fra hverandre.

- De så veldig forelsket ut. De holdt og klemte, og kysset lekent med hverandre. De virket å være svært åpne om det, de prøvde ikke å skjule noe, forteller et øyenvitne til nettstedet.

Det var imidlertid ikke bare den «vanlige mannen i gata» som fikk med seg den romantiske seansen mellom det forelskede paret. Det gjorde nemlig også enkelte fotografer. Bilder av de hete kyssescenene finner du her (ekstern lenke).

Dette er derimot ikke første gang at de Watson og Simmons, som spiller sammen i filmen «The Perks Of Being A Wallflower», blir «tatt på fersken». Under innspillingen av filmen i Pennsylvania i mai var de svært nærgående med hverandre, og det samme var de da de begge deltok på etterfesten til MTV Movie Awards 6. juni.

Så hvem er egentlig Johnny Simmons? Han er oppvokst i Dallas, Texas, og har hatt roller i kjente filmer allerede - deriblant «Scott Pilgrim Vs. the World», «Jennifer's Body» og «Evan Almighty»...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg slet med å kysse Emma Watson  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer