SAMMEN MED EKSEN: Katy Perry skal igjen være sammen med «Florence and the Machine»-gitaristen Rob Ackroyd.  Foto: REX/Michael Bowles/All Over Press
SAMMEN MED EKSEN: Katy Perry skal igjen være sammen med «Florence and the Machine»-gitaristen Rob Ackroyd. Foto: REX/Michael Bowles/All Over PressVis mer

- De kysset i ett sett

Katy Perry skal ha funnet tonen med eks-kjæresten under besøket i London.

SEOGHØR.NO: Tidlig i juni ble det klart at Katy Perry (29) kommer til Norge.

Konserten i Telenor Arena fredag 20. mars neste år blir første gang den 29 år gamle artisten besøker Norge.

Sangerinnenn har vært singel siden bruddet med John Mayer i februar, men har blitt koblet til flere menn.

Nå ryktes det at hun har funnet tilbake til  «Florence and the Machine»- gitaristen Rob Ackroyd.

«Firework»- sangeren tilbragte mye tid sammen med sin tidligere flamme da hun var i England, i anledning sin «Prismatic World Tour», skriver The Sun.

SAMMEN IGJEN: Katy Perry og Florence and the Machine guitarist, Robert Ackroyd, skal nå være et par igjen.  Foto: Stella Pictures
SAMMEN IGJEN: Katy Perry og Florence and the Machine guitarist, Robert Ackroyd, skal nå være et par igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Perry datet gitaristen i 2012 etter de møttes på Coachella-festivalen, og nå skal de igjen ha blitt mer enn venner.

 - De kysset i ett sett

I følge avisen skal Rob ha vært på flere av sangerens konserter, og skrev også på Twitter at han synes hun gjorde en strålende jobb.

Forrige helg skal de ha vist sin kjærlighet i London, foran verdenskjente stjerner som Cara Delevingne og Suki Waterhouse.

- De var uadskillelige og alt tydet på at de var kjærester. Lørdag kveld på Katys fest kysset og koste de i ett sett. De flørtet tydelig foran alle, sa en kilde til The Sun.

Katy og Rob overrasket alle da de gikk hånd i hånd på festivalen i California, samtidig som de kysset og koste. For kort tid siden skal imidlertid Katy ha insistert på at hun ikke var klar for et forhold.

- Vil bare flørte

- Det er ikke engang i tankene mine. Jeg kan gå ut og flørte og ha det gøy men akkurat nå må jeg bare komme over kjærlighetssorgen, sa hun til USA Today.

POPSTJERNE: Katy Perry kommer snart til Norge i forbindelse med sin verdensturné.  Foto: REX/Brian Rasic/All Over Press
POPSTJERNE: Katy Perry kommer snart til Norge i forbindelse med sin verdensturné. Foto: REX/Brian Rasic/All Over Press Vis mer

Til tross for dette er er ikke Rob den eneste mannen Katy Perry har vært koblet til den siste tiden.

Perry har blitt sett sammen med skuespilleren Robert Pattinson, og DJ-en Diplo, som egentlig heter Thomas Wesley Pentz (35).

Romantisk middag

Perry og Pentz spiste middag på Marlton Hotel i New York i mai, og dro på nachspielet til «Amazing Spider-Man 2» sammen etterpå. Og vitner sier det definitivt var noe mellom de to stjernene.

- De var veldig kjærlige, og virket som kjærester. Og selv om de ikke var helt tett inntil hverandre hele tiden, stirret de på hverandre konstant. De ville ikke at det skulle se ut som om de var der sammen, men det var de, forteller en kilde til bladet.

DATET: Katy Perry ble tidligere koblet til DJ-en og produsenten Diplo, som egentlig heter Thomas Wesley Pentz (35).
DATET: Katy Perry ble tidligere koblet til DJ-en og produsenten Diplo, som egentlig heter Thomas Wesley Pentz (35). Vis mer

I slutten av februar kom nyheten om at popstjernen Katy Perry (29) hadde brutt med stjernekjæresten, John Mayer (36).

Bruddet skal ha vært vanskelig for Katy, som brukte en spesiell teknikk for å komme seg over eksen.

- Katy tror sterkt på alternative terapier og ønsker å slette ham fra livet sitt for godt, så hun har bestemt seg for å bruke hypnoterapi. Hun vil trene opp hjernen slik at John ikke kommer tilbake. Hun vil ikke tenke på ham som attraktiv lenger, sa en kilde til bladet Grazia.

LES OGSÅ: Derfor gjorde hun det slutt