- De kysset gjennom hele middagen

Er forholdet mellom de to superstjernene endelig blitt offentlig?

VIL BLI BEDRE: - Mitt mål er alltid å forbedre meg - å ta klokere avgjørelser, å bli en bedre far, en bedre kjæreste og en bedre ektemann hvis jeg skulle bli det igjen, uttalte Ryan Phillippe i juni. Foto: All Over Press
VIL BLI BEDRE: - Mitt mål er alltid å forbedre meg - å ta klokere avgjørelser, å bli en bedre far, en bedre kjæreste og en bedre ektemann hvis jeg skulle bli det igjen, uttalte Ryan Phillippe i juni. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I slutten av desember ble det kjent at Reese Witherspoon (34) har forlovet seg med Hollywood-agenten Jim Toth (40). Nå ser det også ut som om Witherspoons eks-mann, Ryan Phillippe (36), er i ferd med å finne kjærligheten.

Til Page Six forteller nemlig en kilde at Phillipe nylig besøkte Tulum i Mexico sammen med «Dear John»-stjernen Amanda Seyfried (24). Paret skal ha blitt observert på en intim restaurant, der de ifølge den ikke-navngitte kilden skal ha «kysset gjennom hele middagen».

I mai tok Seyfried «en pause» fra forholdet til Dominic Cooper. Phillippe på sin side gjorde det slutt med Abbie Cornish i februar.

I juni åpnet Ryan Phillippe seg opp og snakket om sitt ekteskap med Reese Witherspoon.

- Jeg er fortsatt trist og har kompliserte følelser rundt skilsmissen. Men hvilken fordel gir det å holde fast ved slike følelser? Hvis noen overlever en ulykke, vil de forsøke å bli bedre og friskere etterpå. Mitt mål er alltid å forbedre meg - å ta klokere avgjørelser, å bli en bedre far, en bedre kjæreste og en bedre ektemann hvis jeg skulle bli det igjen, sa han den gang.

Etter at Witherspoons nye forlovelse ble offentlig, tok Ryan Phillippe seg tid til å ønske henne det beste for framtiden.

Phillippe og Seyfried har også tidligere blitt observert sammen. Nå ser det altså ut som at de har tatt forholdet et steg videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forholdet avslørt av hundekostymet