- De kysset åpenlyst

Naomi Campbell og Michael Fassbender observert på romantisk date i London.

SEOGHØR.NO: Supermodell Naomi Campbell (43) linkes til den tyske Hollywood-kjekkasen Michael Fassbender (37).

Ifølge DailyMail skriver avisen The Sun at paret denne uken ble observert på romantisk date i det trendy området Mayfair District i London.

EKSEN: I mai i fjor ble det kjent at supermodell Naomi Campbell og den russiske milliardæren Vladimir Doronin hadde gjort det slutt etter flere år som kjærester. Her fra filmfestivalen i Cannes i 2011. Foto: Stella Pictures
EKSEN: I mai i fjor ble det kjent at supermodell Naomi Campbell og den russiske milliardæren Vladimir Doronin hadde gjort det slutt etter flere år som kjærester. Her fra filmfestivalen i Cannes i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

«De to ble observert mens kysset åpenlyst på den eksklusive restauranten Coya», skriver avisen.

En kilde The Sun har snakket med, som var i restauranten da stjerneparet var til stede, forteller at de hadde fått reservert et eget område for dem selv - men at de ikke hadde noe imot å vise de andre middagsgjestene at de var på date.

- På et tidspunkt begynte de å kline lidenskapelig med hverandre, forteller kilden til avisen.

Tidligere på dagen hadde Naomi vært til stede på en moteutstilling ved Victoria and Albert-museet i London, mens Fassbender hadde tatt turen innom The Graham Norton Show.

Avisen skriver videre at paret ankom Coya hver for seg, for ikke å vekke oppsikt.

Inntil i mai i fjor var supermodellen kjæreste med den russiske milliardæren Vladimir Doronin (51), mens «12 Years a Slave»-stjernen tidligere blant annet har datet supermodellen Madalina Ghenea (25), «12 Years a Slave»-kollega Lupita Nyong'o (31) og skuespiller Nicole Beharie (28).

Ifølge DailyMail har ikke Campbells talspersoner ønsker å kommentere saken på vegne av supermodellen.

LES OGSÅ: Hun gikk 18 dager uten mat