LIKHET: Flere mener at skuespiller Lily Mo Sheen er prikk lik sin berømte mor, Hollywood-stjernen Kate Beckinsale. Foto: NTB scanpix
LIKHET: Flere mener at skuespiller Lily Mo Sheen er prikk lik sin berømte mor, Hollywood-stjernen Kate Beckinsale. Foto: NTB scanpixVis mer

Kate Beckinsale:

- De kunne vært tvillinger

Hollywood-stjernen og datteren vekker oppsikt. 

(Seoghør.no): I åtte år var Kate Beckinsale (43) kjæreste med skuespilleren Michael Sheen (48), og sammen fikk de datteren Lily Mo Sheen (18).

Denne uken la Kate ut et bilde av Lily Mo på Instagram i forbindelse med at 18-åringen skulle på skoleball.

- Du tar pusten fra meg Lily. Du er morsom, flink og vakker, og akkurat gal nok til å bli min favorittperson i denne verden, skriver skuespilleren.

- Utrolig vakker

Det tok ikke lang tid før fansen begynte å påpeke hvor ekstremt like mor og datter er utseendemessig, hvor noen mener at duoen ser ut som om de «kunne vært tvillinger».

- Som snytt ut av nesen på sin mor, skriver en bruker.

- Hun er utrolig vakker - helt lik sin mor, skriver en annen.

Daily Mail er bare en av flere medier som har omtalt likheten, hvor de blant annet skriver at Lily Mo kunne vært moras dobbeltgjenger.

Saken fortsetter nedenfor.

FIKK EN DATTER SAMMEN: Michael Sheen og Kate Beckinsale var sammen i åtte år, men gikk hver til sitt i 2003. Her avbildet sammen to år før bruddet. Foto: AP / NTB scanpix
FIKK EN DATTER SAMMEN: Michael Sheen og Kate Beckinsale var sammen i åtte år, men gikk hver til sitt i 2003. Her avbildet sammen to år før bruddet. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

- Vi er veldig nære

I likhet med Kate har Lily Mo figurert på lerretet, blant annet i filmer som «Underworld: Evolution», «Everybody's Fine» og «Click».

Foreldrene gikk fra hverandre da hun var bare fire år gammel, men etter at forholdet gikk i oppløsning har den lille familien likvel beholdt et sterkt familiebånd og vennskap.

- Vi er veldig nære. Han er fremdeles en av mine favorittpersoner. Jeg elsker ham - og jeg ville savnet ham enormt om han ikke var i livet mitt, sa Beckinsale om eksen overfor InStyle i 2004, ifølge Daily Mail.

Samme året giftet skuespilleren seg med regisørren Len Wiseman (44) under en romantisk seremoni i Bel-Air i California. 11 år senere, i 2015, gikk de hver til sitt.

BRUDD ETTER 11 ÅR: I 2004 giftet Kate Beckinsale og regissør Len Wiseman seg. For to år siden gikk de imidlertid hver til sitt. Foto: NTB scanpix
BRUDD ETTER 11 ÅR: I 2004 giftet Kate Beckinsale og regissør Len Wiseman seg. For to år siden gikk de imidlertid hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Beckinsale og Wiseman møttes på settet til filmen «Underworld» i 2003.

Sender datteren nakenbilde

Da Kate gjestet Conan O'Brian's TV-show i fjor, fortalte hun om det svært unike forholdet hun har med datteren sin.

Da avslørte hun blant annet at hun sender et nakenbilde av Michael, altså datterens far, når hun er lei seg.

- Du får det til å høres så creepy ut. Men Lily og jeg finner begge to en naken mann veldig morsomt i de riktige omgivelsene, lo hun, ifølge Contactmusic.com.

- Vi har et morsomt bilde av ham fra et veldig bra show han gjorde, der han var strålende. Men bildet er tatt i det han går naken ut av et badekar med et strengt utrykk og militærholdning, forklarte hun.

Og bare ved å ta et blikk på bildet av sin nakne far, blir alle sorgene til Lily borte.

- Hvis jeg får en følelse av at hun er lei seg, så tenker jeg: «Vet du hva, nå trenger hun bildet av Michael i badekaret», sa hun.

LES OGSÅ: Overrasket på Instagram