Ariana Grande:

- De kunne ikke vært mer lykkelige

Sangstjernen deler gladnyhet på Instagram.

FORLOVET SEG: Ariana Grande viser stolt frem forlovelsesringen sin på Instagram. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
FORLOVET SEG: Ariana Grande viser stolt frem forlovelsesringen sin på Instagram. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Søndag kveld røper sangstjernen Ariana Grande (27) at hun har forlovet seg. Det gjør hun i et innlegg på Instagram.

Flere medier har plukket opp nyheten, deriblant E Online og People.

Instagram-innlegget inneholder flere bilder, hvorav ett av dem viser «7 Rings»-sangeren vise stolt frem en forlovelsesring.

«For alltid og litt til», skriver Grande i innlegget som også inneholder flere bilder av 27-åringen sammen med kjæresten og eiendomsmegleren Dalton Gomez.

- Så glad på deres vegne

Innlegget har allerede rukket å få over 3,7 millioner likerklikk og gratulasjonene strømmer inn til det nyforlovede paret.

«Så glad på deres vegne. Glad i deg», skriver realitystjernen Kim Kardashian West (40), mens Grandes manager Scooter Brauns (39) kommentar lyder som følger:

«Gratulerer til dere to fantastiske sjeler. Ariana vi elsker deg og kunne ikke vært mer glad på dine vegne. Dalton, du er en heldig mann».

En kilde forteller til People at Grande og Gomez er svært lykkelige.

- Dette er en lykkelig tid for dem, og foreldrene deres er veldig glade.

MANKE: I en oppdatering på Instagram, delte Ariana Grande en video som kunne komme som et sjokk på noen. Video: @arianagrande Vis mer

Dukket opp i musikkvideo

Romanseryktene rundt Grande og kjæresten begynte først å florere i januar. I etterkant dukket Gomez opp i musikkvideoen til låten «Stuck with U», som er en duett mellom Grande og popstjernen Justin Bieber (26).

Musikkvideoen var inspirert av mennesker som holdt seg hjemme i karantene, og viste blant annet en rekke fans som danset med deres kjære innenfor husets fire vegger.

Det var helt mot slutten av videoen at Grande viste frem Gomez for første gang. I musikkvideoen danset duoen tett sammen og svingte seg rundt før de avsluttet med noe som kunne se ut som et kyss.

PITTSBURGH: Ariana Grandes familie var bekymret etter at hun knakk sammen på scenen i Mac Millers hjemby, Pittsburgh i USA. Video: Caitlin Pearce via Storyful. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- De er i samme omgangskrets. Han var danser tidligere og de har mange felles venner. Hun har blitt raskt kjent med ham nå som de er i karantene sammen. De har tilbrakt mye tid alene hjemme, fortalte en kilde til E! News i mai.

Noen måneder senere delte Grande også et bilde sammen med sin utkårede på Instagram, noe som flere medier så på som en bekreftelse på forholdet mellom Grande og Gomez.

Turbulent kjærlighetsliv

Grande er ikke ukjent for å skape overskrifter om sitt eget kjærlighetsliv. I mai 2018 ble det kjent at Grande og hennes tidligere kjæreste gjennom to år, rapperen Mac Miller, som brått gikk bort i september samme år, hadde gjort det slutt.

Knappe to uker senere overrasket sangstjernen «alle» da det ble det kjent at hun hadde funnet lykken på ny med komiker Pete Davidson (27).

Tre uker etter bekreftet de forlovelse, men like raskt som hun gikk videre etter sitt langvarige forhold med den kjente rapperen, gikk også romansen med Davidson over.

KJÆRESTER: Maria Stavang og Magnus Devold viste seg offentlig som par for første gang på P3 Gull. Der delte de ut pris sammen. Vis mer

I midten av oktober 2018 ble det kjent at paret hadde gjort det slutt.

Etter at nyheten om sjokkbruddet sprakk, var både Grande og Davidson svært ordknappe. Etter hvert tok derimot sistnevnte bladet fra munnen foran en fullsatt sal i West Hollywood.

BRØT FORLOVELSEN: Ariana Grande og Pete Davidson valgte å gå hver til sitt i 2018. Foto: Doug Peters / NTB
BRØT FORLOVELSEN: Ariana Grande og Pete Davidson valgte å gå hver til sitt i 2018. Foto: Doug Peters / NTB Vis mer

Det var under et av Davidsons kjente stand-up-show, «Judd & Pete for America», som han hadde sammen med filmprodusenten Judd Apatow, at han valgte å kommentere bruddet.

Med glimt i øyet tok Davidson for seg «elefanten i rommet» ved å kommentere til fansen at han for tiden hadde mye som skjedde i livet sitt, ifølge E! News.

- Er det noen som har et rom til overs? spøkte han, mens han fortsatte:

- Noen som trenger en romkamerat?

LES OGSÅ: Åpner seg om den brutte forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer