- De kunne ikke fordra hverandre

Stjerneparet Ryan Gosling og Rachel McAdams lurte publikum trill rundt.

VANSKELIG KJÆRLIGHET: Både Ryan Gosling og Rachel McAdams fikk sitt store gjennombrudd da de spilte det unge kjæresteparet Noah Calhoun og Allie Hamilton i "The Notebook".
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Både Ryan Gosling og Rachel McAdams fikk sitt store gjennombrudd da de spilte det unge kjæresteparet Noah Calhoun og Allie Hamilton i "The Notebook". Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ti år siden det romantiske dramaet «The Notebook» med Ryan Gosling (33) og Rachel McAdams (35) ble en braksuksess.

Kjemien mellom de to skuespillerne gnistret, og paret ble også kjærester privat i etterkant av innspillingen.

Men da scenene ble spilt inn i 2004 var forholdet mellom de to var langt fra enkelt.

Ifølge filmens regissør Nick Cassavetes kunne de ikke fordra hverandre, skriver Daily Mail.

Gosling, som spilte den håpløse romantikeren Noah Calhoun, gikk så langt som å be Cassvetes om å finne noen andre til å spille rollen som Allie Hamilton - fordi han hadde null kjemi med McAdams.

- Jeg burde kanskje ikke fortelle denne historien, men de kom virkelig ikke overens på settet. Virkelig ikke, understreker Cassvetes til VH1, ifølge nettstedet.

KULTFILM: The Notebook ble en enorm suksess og har fått status som kultfilm. Den ble nominert til en rekke priser, og vant åtte Teen Choice Awards, en Satellite Award og en MTV Movie Award. Foto: Photos 12 / Alamy/All Over Press
KULTFILM: The Notebook ble en enorm suksess og har fått status som kultfilm. Den ble nominert til en rekke priser, og vant åtte Teen Choice Awards, en Satellite Award og en MTV Movie Award. Foto: Photos 12 / Alamy/All Over Press Vis mer

- Ryan kom bort til meg, mens 150 mennesker var med i en stor scene sammen med ham og Rachel, og sa: «Kan du fjerne henne og finne en annen skuespiller som kan lese manus med meg?»Regissøren ble fullstendig tatt på senga.

- Jeg sa: «Hva mener du?», og han svarte: «Jeg klarer ikke få det til med henne. Jeg får virkelig ingenting ut av dette».

Cassvetes var så desperat for at Gosling og McAdams skulle finne tonen at han fikk gjennomført en improvisert terapitime.

- Vi gikk inn i et rom med en produsent og de begynte å skrike til hverandre. Jeg gikk ut, tok meg en røyk, og så kom de ut av rommet igjen, og sa: «Ok, vi er klare. La oss gjøre dette». Og det ble bedre etterpå. De fikk tømt seg.

LYKKELIG: Siden 2011 har Gosling vært kjæreste med syv år eldre Eva Mendes.
LYKKELIG: Siden 2011 har Gosling vært kjæreste med syv år eldre Eva Mendes. Vis mer

- Jeg tror Ryan respekterte henne fordi hun stod opp for karakteren sin, og Rachel var glad over å få alt ut.

Ble kjærester etter suksessen

Men spenningen mellom dem tok ikke slutt etter utblåsningen, og de fortsatte å krangle.

- Resten av innspillingen gikk ikke knirkefritt, men det var bedre, forteller han.

Likevel oppstod det romantiske føleser mellom Ryan og Rachel senere, og de to var et hett par fra 2005 til 2007.

De hadde også en liten gjenforening i 2008.

- Gud velsigne «The Notebook». Den introduserte meg til en av min største kjærligheter i livet. Men folk tar helt feil hvis de tror at vi på noen måte var som paret i filmen. Min og Rachels kjærlighetshistorie var mye mer romantisk enn den, sa Gosling til GQ magazine i 2007.

De siste tre årene har han vært sammen med Hollywood-stjernen Eva Mendes (40) som han spilte mot i «The Place Beyond The Pines».

LES OGSÅ: Lot du deg lure av dette bilde av Ryan Gosling?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer