Justin Bieber og Hailey Baldwin:

- De kranglet og var lei seg

Ekteparets lørdagstur bar tilsynelatende preg av dyp frustrasjon.

OPPRØRT: Lørdag formiddag ble Justin Bieber og kona Hailey Baldwin avbildet sammen i en park i California. Stemningen skal ha vært svært anspent, hvor paret angivelig havnet i en heftig diskusjon. Foto: NTB Scanpix
OPPRØRT: Lørdag formiddag ble Justin Bieber og kona Hailey Baldwin avbildet sammen i en park i California. Stemningen skal ha vært svært anspent, hvor paret angivelig havnet i en heftig diskusjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av februar kom det frem at Justin Bieber (25) har slitt med depresjoner og tungsinn over en lengre periode. For en uke siden bekreftet verdensstjerna selv - i form av et innlegg på Instagram - at ikke alt har vært like enkelt de siste månedene.

- Ønsker å oppdatere dere litt. Jeg har slitt mye. Følt meg veldig avkoblet og merkelig. Jeg kommer alltid tilbake, så jeg er ikke bekymret, skrev 25-åringen, og tryglet samtidig fansen om «å be for ham».

VANSKELIG PERIODE: Justin Bieber har erkjent at han sliter med sin mentale helse. Kona skal være en viktig støttespiller i denne krevende tiden. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG PERIODE: Justin Bieber har erkjent at han sliter med sin mentale helse. Kona skal være en viktig støttespiller i denne krevende tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bieber mottar angivelig hjelp for å bedre sin mentale helse, men den krevende situasjonen skal ifølge en rekke medier sette sitt preg på dagliglivet. Det er bare seks måneder siden 25-åringen giftet seg med modell Hailey Baldwin (22) etter en virvelvindromanse.

- Frustrerte

Selv om Bieber har slitt psykisk, skal ikke dette ha noen sammenheng med giftermålet. I går ble paret imidlertid observert sammen i en park ved Laguna Beach i California. Etter bildene å dømme, var sammenkomsten alt annet enn fornøyelig.

Hollywood Life er blant dem som har omtalt ekteparets lørdagstur. Nettstedet skriver at samtalen i utgangspunktet gikk rolig for seg, før det plutselig oppsto en anspent stemning mellom dem.

Diskusjonen skal så ha eskalert og deretter resultert i en intens krangel, der både Justin og Hailey fremsto opprørt og frustrert.

Saken fortsetter under:

VANSKELIG: Hailey Baldwin forsøkte etter alt å dømme å trøste sin ektemann under turen i parken. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG: Hailey Baldwin forsøkte etter alt å dømme å trøste sin ektemann under turen i parken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hailey ble også avbildet da hun la en hånd på ektemannens skulder, i det som så ut til å være en forsøk på å trøste ham.

En kilde har tidligere uttalt til People at Bieber har hatt stor nytte av å lene seg på kona i denne tøffe perioden.

- Han er veldig takknemlig for sitt fantastiske liv og spesielt for Hailey. Det er vanskelig for ham at han ikke bare kan nyte alt og føle seg lykkelig. Dette har ingenting med Hailey å gjøre. Han er veldig glad for å være gift med henne. Det er noe annet han sliter med mentalt. Han har god hjelp rundt seg, og får behandling. Det virker selv som han tror han vil føle seg bedre snart.

Vis mer Vis mer

- Er følsom

En annen kilde, som skal ha tilbrakt mye tid med Bieber de siste årene, har uttalt til People at sangeren er et følelsesmenneske som sliter veldig med livet i rampelyset.

- Han var en skikkelig ærlig, søt og høflig tenåring, men den enorme berømmelsen han plutselig fikk forandret ham totalt. Han hadde tilgang på hva enn han ønsket og var omringet av mennesker som alltid sa «ja».

- Han er følsom, og sliter med å bli forfulgt av fans og paparazzi hvor enn han beveger seg. For ham føles det som om alle er ute etter å ta ham, hevdet kilden.

Saken fortsetter under:

Gift i all hemmelighet

Det var etter et årelangt vennskap at Justin Bieber og Hailey Baldwin innledet et romantisk, men kortvarig forhold i 2016.

Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni i fjor tok duoen derimot opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene. Kun en måned senere forlovet de seg, og i september giftet de seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

Eksen har slitt

Nyheten om Biebers mentale helse, kommer et par måneder etter at ekjæresten, Selena Gomez, viste livstegn fra seg etter en fire måneders sosiale medier-pause.

«Det er en stund siden dere har hørt fra meg, men jeg ville ønske alle et godt nytt år, og takke for all kjærlighet og støtte. Fjoråret var definitivt et år for selvrefleksjon, utfordringer og vekst. Det finnes alltid utfordringer som viser deg hvem du er og hva du er i stand til å overvinne. Stol på meg, det er ikke enkelt, men jeg er stolt over mennesket jeg er i ferd med å bli og ser frem til året vi har foran oss. Elsker dere alle.», skrev hun på Instagram i januar.

Saken fortsetter under:

Det er ingen hemmelighet at de siste årene har vært vanskelige for 26-åringen. Selena startet angivelig 2018 på et behandlingssenter i New York, hvor hun tilbrakte to uker for behandling mot depresjon og angst.

Superstjernen har også den kroniske betennelsessykdommen Lupus, som krevde at hun måtte gjennomgå en nyretransplantasjon i 2017.

september i fjor rant begeret tilsynelatende over. Da fortalte artisten i et intervju med ELLE at hun hadde flyttet fra «klaustrofobiske» Los Angeles til Orange County for å få ro.

LES OGSÅ: - Bieber forlot utestedet med tre kvinner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer