- De kranglet konstant

Selma Blair og kjæresten går fra hverandre 14 måneder etter sønnen ble født.

IDYLL: Selma Blair, sønnen Arthur og nå ekskjæresten Jason Bleick på familiepiknik mens idyllen fremdeles var tilstede.  Foto: Stella Pictures
IDYLL: Selma Blair, sønnen Arthur og nå ekskjæresten Jason Bleick på familiepiknik mens idyllen fremdeles var tilstede. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Anger Management»-stjernen Selma Blair (40) og designeren Jason Bleick (42) har gjort det slutt etter to år som kjærester, skriver UsMagazine.

- De kranglet hele tiden, forteller en kilde nær paret til nettstedet.

De to begynte å date i 2010, da Blair samarbeidet med Bleick på et av hans moteprosjekter. I 2011 ble paret foreldre til lille Arthur Saint (14 måneder).

40-åringen har vært åpen rundt det at hun kort tid etter fødselen opplevde hårtap.

- Håret begynte å falle av rundt tre måneder etter fødselen. Jeg må ta lange dusjer slik at jeg kan samle alt håret jeg mister, så det ikke tetter sluket. Hvorfor snakker aldri stjerner om dette?, har stjernen tidligere avslørt.


Stjernen har tidligere var gift med den amerikanske forfatteren Ahmed Zappa (38) fra 2004 til 2006, og kjæreste med «Kath & Kim»-kollega Mickey Day fra 2008 til 2010.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Selma Blair mistet håret etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer