RAKNER?: Ifølge kilder har Fergie og Josh store problemer i ekteskapet. Paret giftet seg i januar i år.  Foto: All Over Press
RAKNER?: Ifølge kilder har Fergie og Josh store problemer i ekteskapet. Paret giftet seg i januar i år. Foto: All Over PressVis mer

- De krangler hele tiden

Fergie og Josh sliter etter kun seks måneder som mann og kone.

SEHER.NO: Det er kun seks måneder siden Black Eyed Peas-sangerinne Fergie (34) og "Las Vegas"-stjernen Josh Duhamel (36) giftet seg i en romantisk seremoni i LA.

Men allerede nå opplever de to problemer i forholdet, skriver Showbizspy.com.

Ifølge kilder krangler paret hele tiden, og hovedårsaken skal være at Fergie ønsker å prioritere popkarrieren fremfor å få barn.

- De krangler hele tiden, natt og dag, og forsøker desperat å ordne opp i problemene. Utad fremstår de som svært lykkelige, men i virkeligheten er det allerede begynt å danne seg store sprekker i deres unge ekteskap, forteller en kilde.

For mens Josh nå ønsker å slå seg til ro med sin flotte popstjernekone og stifte familie, klarer ikke Fergie å roe ned sin travle hverdag.

- Josh er en veldig tradisjonell fyr og ønsker en familie. Fergie virker ikke som om hun klarer å roe seg ned lenge nok til engang å vurdere det å få barn. Hun er helt på topp akkurat nå og har en ekstremt travel turnéplan. Hun finner ikke tid til å gjøre alt hun ønsker. I tillegg er hun en ekte partyjente, sier kilden videre.
De stadige kranglene mellom de to skal nå ha begynt å ta sitt toll på ekteskapet.

- Fergie er helt opphengt i popstjernelivet...Josh er fortsatt villt forelsket i henne, og hun elsker ham. Men alt Josh vil nå er at Fergie skal bli voksen, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Tar med kostymene i senga