- De krangler hele tiden

Det hele skal ha toppet seg mot slutten av forrige uke.

MOT SLUTTEN?: Ifølge kilder skal Kylie og kjæresten Andres ha hatt en kjempekrangel forrige onsdag, som resulterte i at han ønsket å gjøre det slutt.  Foto: Stella Pictures
MOT SLUTTEN?: Ifølge kilder skal Kylie og kjæresten Andres ha hatt en kjempekrangel forrige onsdag, som resulterte i at han ønsket å gjøre det slutt. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det er kun noen dager siden den australske popstjernen Kylie Minogue (42) snakket om hvor forelsket hun er i sin ti år yngre modellkjæreste - Andres Velencoso Segura (32).

Under lanseringen av sitt nye album, kunne popstjernen fortelle at hun tror Andres er «the one», og hun tullet også med høyden hans foran journalistene, skriver Daily Mail.
 
- Han er mye høyere enn meg. Heldigvis har ikke det noe å si når vi ligger nede, humret hun.

Men nå, få dager etter disse uttalelsene, ser det ut til at det er «trøbbel i paradis» for de to.

Ifølge kilder Daily Mail har snakket med, skal paret, som har vært sammen i 18 måneder, ha store problemer.

Det hele skal ha toppet seg mot slutten av forrige uke, da Kylie anklaget Andres for å ikke gi hennes nok emosjonell støtte under lanseringen av det nye albumet.
 
En stor krangel skal deretter ha utviklet seg, hvor det hele endte med at Andres stormet ut av rommet, og venner frykter nå at det kan gå mot slutten for de to.

- De hadde en kjempekrangel onsdag i forrige uke, og mot slutten sa Andres til henne at forholdet var over, sier en kilde.
 
Ifølge kilden er ikke dette en uvant situasjon for Kylie, som har opplevd flere brudd de siste årene. I 2007 endte hun og franske Olivier Martinez deres fire år lange forhold. Før det datet hun modellen James Gooding, som også var syv år yngre.


- Det viker som om det er den samme gamle historien som har ødelagt mange av Kylies forhold. Hun bekymrer seg for om hun ikke er verdig elskerens kjærlighet, særlig siden hun dater en såpass mye yngre modell. Hun og Andres har kranglet i flere dager, og hun var ganske kritisk overfor ham. Andres fikk nok og fortalte at det var over. Han ønsker ikke den typen stress i sitt liv, forteller kilden videre.

Kylie skal også ha tilbragt sin 42-årsdag forrige fredag i London uten Andres, og han var heller ikke med henne på London-premieren av  «Sex and the City 2» dagen før.

En annen kilde nær paret hevder imidlertid at de har snakket sammen på telefonen, og at Kylie er «desperat etter å fikse forholdet».

Popstjernens talsperson har så langt ikke kommentert saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Kylie innrømmer rumpe-juks