SLUTT PÅ MOROA?: Ifølge kjendisbloggeren Perez Hilton skal The Hills-paret Spencer Pratt og Heidi Montag være i ferd med å gå fra hverandre - i hvert fall på papiret. Foto: STELLA PICTURES
SLUTT PÅ MOROA?: Ifølge kjendisbloggeren Perez Hilton skal The Hills-paret Spencer Pratt og Heidi Montag være i ferd med å gå fra hverandre - i hvert fall på papiret. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- De kommer til å slå opp snart

"The Hills"-paret tjener fett på bruddet...

SEHER.NO: Kjæresteparet Spencer Pratt (25) og Heidi Montag (22) har gjort det til en fulltidsjobb å selge skandaløse bilder og historier om seg selv til amerikanske ukeblader, etter at de møttes i TV-serien "The Hills".

Men nå ser det ut til at forholdet går mot slutten. Og ikke uventet benytter de også denne anledningen til å tjene penger på nyheten.

Ifølge kjendisbloggeren Perez Hilton har paret solgt en serie intervjuer til et amerikansk ukeblad, hvor de snakker ut om bruddet.

Men det spørs om nyheten om bruddet likevel bør tas med en klype salt når den eventuelt kommer.

Ifølge en venn av paret nemlig ingen planer om å forlate hverandre for godt.

- De vil finne tilbake til hverandre, sier vennen ifølge Perezhilton.com.

Det vil i så fall ikke bli første gang paret lurer fansen.

I fjor arrangerte Spencer et "liksom-bryllup" i Mexico for sin kjære Heidi, men da paret skulle bekrefte vielsen i en borgerlig seremoni valgte Spencer å utsette alt i siste sekund.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Audrina kastet skjorta for ei bukse