- De kommer til å lage hotte babyer sammen

Sofia Vergara er ikke den eneste «Modern Family»-stjernen som har falt pladask for Joe Magniello.

SUPERPAR: Sarah Hyland klapper i hendene for det nye Hollywood-paret Joe Manganiello og Sofia Vergara.  Foto: Stella Pictures
SUPERPAR: Sarah Hyland klapper i hendene for det nye Hollywood-paret Joe Manganiello og Sofia Vergara. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood har fått et nytt superpar, noe «Modern Family»-skuespiller Sarah Hyland (23) er vilt begeistret for!

Sofia Vergara (42), som spiller 23-åringens stebestemor i den populære ABC-serien, har nemlig funnet lykken med «True Blood»-kjekkasen Joe Manganiello (37).

- De er superhotte sammen! Jeg kjenner Joe, og han er helt fantastisk. Han spilte kjæresten min sin far i en episode av «Medium», så jeg har kjent ham en god stund, forteller hun i et intervju med Us Weekly.

Hyland forteller videre:

- Han er en fantastisk person, og jeg elsker dem begge. Så han og Sofia sammen - jeg digger det! De kommer til å lage hotte babyer!

KJEKKAS: Joe Manganiello er blant annet kjent fra HBO-serien True Blood, hvor han spiller varulv. Her med skuespillerkollega Anna Paquin. Foto: Stella Pictures
KJEKKAS: Joe Manganiello er blant annet kjent fra HBO-serien True Blood, hvor han spiller varulv. Her med skuespillerkollega Anna Paquin. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun har rumpa og kurvene

Det var i begynnelsen av juli at det ble kjent at de to Hollywood-skuespillerne hadde blitt kjærester, og i et intervju med People Magazine fortalte kjekkasen at han lenge har vært betatt av den Colombianske skjønnheten:

- Hun har «den latinamerikanske greia» gående. Hun har rumpa, kurvene, et vakkert ansikt og fantastisk hår. Hun er helt nydelig! Nå kommer jeg til å havne i trøbbel, og jeg vil ikke være en person som ødelegger noens forhold, for hun er jo forlovet.

Vergara var nylig forlovet med forretningsmannen Nick Loeb (38), men forlovelsen tok slutt i mai.

FLOTTE DAMER: Sofia Vergara og Sarah Hyland spiller mot Julie Bowen (t.v), Ariel Winter (t.h.) og Aubrey Anderson-Emmons (foran) i den populære TV-serien Modern Family. Her på Emmy Awards i fjor høst. Foto: Stella Pictures
FLOTTE DAMER: Sofia Vergara og Sarah Hyland spiller mot Julie Bowen (t.v), Ariel Winter (t.h.) og Aubrey Anderson-Emmons (foran) i den populære TV-serien Modern Family. Her på Emmy Awards i fjor høst. Foto: Stella Pictures Vis mer

Beundret rumpen hennes i Det hvite hus

I People-intervjuet fortalte Manganiello videre at han lenge har vært avstandsforelsket i 42-åringen, og at paret møttes for første gang under den årlige tilsteldningen «White House Correspondents' dinner» i mai.

Der presterte han å bli fotografert mens han beundret Vergaras smekre bakende:

- Det var noen som fikk knipset det øyeblikket hvor jeg kikket på Sofias rumpe. Snakk om å bli manipulert. Det er et øyeblikk av Zen, og jeg blir helt tom i hodet.

Paret har foreløpig ikke bekreftet den gledelige nyheten.

LES OGSÅ: Sofia Vergara elsker formene sine

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer