Gwen Stefani og Blake Shelton:

- De kommer til å avsløre forlovelse veldig snart

Det skal gå mot bryllup for Hollywood-duoen.

FORELSKET: Gwen Stefani og Blake Shelton har vært kjærester siden høsten 2015. Her er de avbildet på festivalen "Love Malibu" sist måned. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Gwen Stefani og Blake Shelton har vært kjærester siden høsten 2015. Her er de avbildet på festivalen "Love Malibu" sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter tre år som kjærester skal stjerneparet Gwen Stefani (49) og Blake Shelton (42) være klare for å ta forholdet ett steg lenger. De planlegger nemlig å gifte seg, melder Us Weekly.

- De kommer til å avsløre forlovelse veldig snart, forteller en kilde til nettstedet.

Mens country-sangeren i lang tid skal ha ønsket å gjøre Stefani til sin kone, skal hun ha holdt igjen på grunn av sønnene Kingston (12), Zuma (10) og Apollo (4), som hun har fra ekteskapet med rockeren Gavin Rossdale (53).

- Blake har lenge ønsket å gifte seg med Gwen, men hun har alltid vært utrolig forsiktig fordi hun har tre barn å tenke på, fortsetter kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Happy New Years! 😘 gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Da «No Doubt»-vokalisten gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i fjor, åpnet hun seg opp om både giftemål og kjærligheten til Blake.

- Jeg elsker bryllup. Barna elsker ham. Vi elsker ham. Alle elsker ham. Han er elskverdig, skrøt hun, ifølge UsaToday.com.

Ellen DeGeneres (60) fulgte deretter opp med å si at hun lurte på om det ble bryllup snart, men at de ikke måtte føle noe press eller forhaste seg.

- Jeg tenker på det hele tiden, avslørte Gwen Stefani da.

Separerte seg samtidig

Det var høsten 2015 at det ble kjent at «The Voice»-kollegaene hadde falt for hverandre, og i dag poster de jevnlig søte bilder av romansen på sosiale medier. I tillegg kan de ikke få skrytt nok av hverandre i media.

- Man tenker på Gwen Stefani og No Doubt, men tro det eller ei, hun er kanskje den mest normale personen jeg noen gang har truffet. Det har vært utrolig bra for meg å være sammen med noen som er så jordnær som henne. Hun er rett og slett et godt menneske med et stort hjerte, har Shelton tidligere fortalt på «The Ellen DeGeneres Show».

- Og så er hun heit. Har du sett henne? Jeg mener, se på den dama! la han til.

Saken fortsetter nedenfor.

Like før Stefani og Shelton innledet en romanse hadde de begge to vært gjennom tøffe ekteskapsbrudd.

Først gikk Blake og Miranda Lambert (35) hver til sitt etter fire år som mann og kone i juli 2015, og kun en måned etterpå kom sjokkbruddet mellom Gwen og ektemannen gjennom 23 år, Gavin Rossdale.

- Det var et sjokk

Årsaken til skilsmissen mellom Stefani og Rossdale skal ha vært utroskap.

Rossdale skal nemlig ha hatt et tre år langt hemmelig forhold til familiens mangeåringe barnepike, Mindy Mann, bak hennes rygg.

Stefani har tidligere åpnet seg om bruddet og sagt at hun aldri hadde forestilt seg at livet hennes skulle ta en slik retning.

- Jeg skilte meg, noe som ikke var planen i det hele tatt. For meg var det ikke det. Det var et sjokk. Et forferdelig, crazy år og en eksplosjon i livet, sa hun i et intervju med radioverten Elvis Duran.

Trebarnsmoren har også hintet om at bruddet mellom Blake og eks-kona ikke var spesielt pent.

- Han hadde bokstavelig talt gått gjennom akkurat det samme som meg på akkurat samme tidspunkt, har hun fortalt til NY Times.

Saken forsetter under bildet.

RESERVEFAR: Her er Blake og Gwen med barna hennes i Disneyland høsten 2016. Foto: NTB Scanpix
RESERVEFAR: Her er Blake og Gwen med barna hennes i Disneyland høsten 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Man kan ikke angre

Gavin Rossdale har også åpnet seg om skilsmissen fra Stefani. I januar for to år siden fortalte han svært åpenhjertig om sorgen i et intervju med bladet Fabulous.

- Skilsmisse var helt det motsatte av hva jeg ønsket. Virkelig... Men her er vi. Utenom død, tror jeg at skilsmisse er noe av det vanskeligste, mest smertefulle å gå gjennom, fortalte han, ifølge People.

Selv om han ikke spesifikt nevnte utroskapsryktene i intervjuet, erkjente han at det er mye han skulle ønske han kunne gjort annerledes om han kunne gå tilbake i tid.

- Jeg vet at vi alle ønsker det, men det kan vi ikke, så man må håndtere virkeligheten. Man kan ikke angre og være et menneske på samme tid.

LES OGSÅ: Rob Kardashian heller bensin på bålet med ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer