Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- De kommer ikke til å forlove seg

Tristan Thompson kjemper fremdeles for å vinne tilliten til Khloé Kardashian.

<strong>VANSKELIG TIDER:</strong> Det skal tilsynelatende ikke være så lett for Tristan Thompson å gjenvinne tilliten til kjæresten Khloé Kardashian. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG TIDER: Det skal tilsynelatende ikke være så lett for Tristan Thompson å gjenvinne tilliten til kjæresten Khloé Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At det har vært et trøblete år for Khloé Kardashian (34) og kjæresten Tristan Thompson (27), trenger man ikke å være en rakettforsker for å forstå.

Helt siden en video av Tristan, i het omfavnelse med en kvinne, dukket opp nettsteder som Daily Mail og TMZ i april i fjor, har ikke spekulasjonene og meningene fra fansen latt vente på seg.

Ukentlig virrer det rykter om både det ene og det andre. Noen hevder at paret har det bedre enn noen gang før, og planlegger allerede flere barn - mens andre mener at paret fremdeles står på en usikker grunn.

Ifølge en kilde til Us Weekly, som skal være en nær venn av Khloé og Tristan, heller situasjonen mot sistnevnte påstand.

- De kommer ikke til å gifte seg i nærmeste fremtid. Fokuset nå er på deres datter True, og hva som er best for henne, sier kilden.

- Forsøker alt han kan

Det ser heller ikke ut til at Khloé har klart å legge den turbulente tiden bak seg riktig enda. Ifølge kilden forsøker Tristan å gjøre alt han kan for å gjenvinne tillit, men i stede velger Khloé å tilbringe tiden sin i LA, fremfor Cleveland der paret holder til.

I LA bor nemlig resten av Kardashian-familien, som Khloé tilsynelatende heller vil tilbringe tid sammen med.

- Å gjenvinne Khloés tillit kommer til å ta tid. Tristan er en fantastisk far, men det er fortsatt ikke gitt at de klarer å gjenoppbygge det de en gang hadde. Omfanget av det Tristan gjorde sitter fortsatt dypt hos Khloé. Hun har ikke kommet over det enda, sier kilden til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Utro med fem kvinner

Det var like før Khloé Kardashian ble mamma til datteren True Thompson, i april, at utroskapsskandalen rundt kjæresten Tristan Thompson slo ned som en bombe i mediene.

Ifølge Us Weekly skal Tristan ha gått bak ryggen på Khloé med fem ulike kvinner, og basketballstjernen skal dessuten å flørtet med et par modeller på et NBA All-Star-arrangement i februar.

- Tristan har sendt meldinger til flere jenter på Instagram. Det var slik han kontaktet dem før han avtalte å møte dem. Han liker eksotiske eller ikke-amerikanske jenter med store rumper, sa en kilde til nettstedet den gang.

Tatt på fersken

Det var norske Vendela Hansen (22) som filmet flere Snapchat-opptak av Tristan sammen med en ukjent brunette på et utested i New York.

I videoen ser man at kvinnen lener seg inntil Tristan før de tilsynelatende deler et kyss.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi ble helt overrasket over at han var utro så åpenlyst, og jeg begynte å filme, sa 21-åringen til Se og Hør den gang.

Kort tid etter at Vendelas videosnutt ble publisert på Daily Mail, delte også kjendisnettstedet TMZ en video av 27-åringen på vei inn på et hotell sammen med samme kvinne.

- Tristan har vært utro mot Khloé hele tiden. Han er langt fra trofast. Flere kvinner vil komme til å stå frem, sa en kilde om utroskapsanklagene til People.

LES OGSÅ: Dro fra kjendisfest i raseri

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer