Ben Affleck og Ana de Armas:

- De kommer godt overens

Ben Affleck og kjæresten Ana de Armas ferierte med Afflecks mor.

INTRODUSERT FOR SVIGERMOR: Ben Affleck (47) og moren, Christine Anne Boldt, var nylig på en utflukt med Afflecks nye kjæreste, Ana de Armas (32). Foto: NTB Scanpix
INTRODUSERT FOR SVIGERMOR: Ben Affleck (47) og moren, Christine Anne Boldt, var nylig på en utflukt med Afflecks nye kjæreste, Ana de Armas (32). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Romanseryktene rundt den amerikanske skuespilleren Ben Affleck (47) og skuespilleren Ana de Armas (32) har svirret i flere måneder. Paret skal angivelig ha blitt kjent i fjor, under innspillingen av den kommende thrillerfilmen «Deep Water» hvor de spiller mot hverandre.

Duoen ble først sett sammen i mars, i Havanna på Cuba, i Armas’ hjemland. Like etterpå dro de på en romantisk ferietur til Costa Rica.

Stjernene ble også sett rundt omkring i Los Angeles på vårparten. I mai introduserte Affleck Armas for sine tre barn, som han har med ekskona Jennifer Garner (48).

De tok en spasertur sammen i Los Angeles, og barna skal ha overnattet hos paret, ifølge People.

Skuespillerne har hele tiden holdt kortene tett til brystet, og vært ordknappe om romansen. Kilder til Us Weekly bekreftet imidlertid forholdet allerede i mars. Det var først på Armas 32-årsdag i april at forholdet mer eller mindre ble offisielt. Da delte hun nemlig et bilde av Affleck på Instagram.

SAMMEN MED BARNA: I mai måned ble Ben Affleck observert med Ana De Armas og hans tre barn. FOTO: NTB Scanpix
SAMMEN MED BARNA: I mai måned ble Ben Affleck observert med Ana De Armas og hans tre barn. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Ferierte i Georgia

Nå har turtelduene blitt observert igjen. Denne gangen med Afflecks mor, Christine, noe som kan tyde på at de har tatt forholdet et skritt videre.

Ifølge kilder til magasinet People tok duoen nemlig med seg Afflecks tre barn på en tur ut av Los Angeles. Den lille familien skal ha dratt til Georgia på ferie med Afflecks mor.

De ble sett med munnbind på vei inn i et privatfly, med barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (7).

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Armas skal ha blitt tatt godt imot av Afflecks barn, og det virket som at gjengen hygget seg i hverandres selskap.

- Ana ser ut til å elske å være rundt barna. Alle ser ut til å komme veldig godt overens. Ana gjør alt hun kan for å bli kjent med barna hans, sier en kilde til People.

Senere skal Affleck og Armas ha returnert fra Georgia med Afflecks mor.

Til In Touch hevder en kilde at Afflecks mor synes at Armas har en «positiv innflytelse» på 47-åringen. Moren er begeistret over å se at «sønnen er så lykkelig og på et bra sted i livet».

Angrer på skilsmissen

Som nevnt var Affleck tidligere gift med Jennifer Garner i 13 år. Skilsmissen ble et faktum i 2018, etter at stjerneparet hadde forsøkt å løse ekteskapsproblemene i tre år.

NÆRE VENNER: Ben Affleck og Jennifer Garner holder fortsatt kontakt etter skilsmissen i 2018. Her er de avbildet i februar 2020. Foto: NTB Scanpix
NÆRE VENNER: Ben Affleck og Jennifer Garner holder fortsatt kontakt etter skilsmissen i 2018. Her er de avbildet i februar 2020. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eksparet har i ettertid beholdt vennskapet, og er blitt observert sammen både med og uten barna.

Garner har på sin side datet forretningsmannen John Miller siden 2018. De har holdt en lav profil, og har blitt observert sammen kun noen få ganger.

- Jen har gått helt videre fra Ben på det romantiske plan og ser på ham som en venn. Hun synes han er en god far for barna deres og hun respekterer ham, fortalte en kilde til Us Weekly i mars, og la til:

- Hun er lykkelig i sitt eget liv, støtter ham og er glad på vegne av ham og hans nye forhold.

Til tross for Afflecks nye romanse, er det ikke lange stunden siden han uttalte til The New York Times at han kjente på en anger rundt skilsmissen.

- Mitt livs største anger er skilsmissen, fortalte han i intervjuet, og la til at han drakk relativt normalt en god stund etter bruddet, helt til det eskalerte.

- Det som skjedde var at jeg startet å drikke mer og mer etter at ekteskapet falt sammen. Dette var mellom 2015 og 2016. Drikkingen min skapte åpenbart enda flere ekteskapsproblemer.

Affleck har også innrømmet at hans langvarige alkoholproblemer var en del av grunnen til at ekteskapet med Garner ble brutt.

LES OGSÅ: Slik setter de fart på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer