- De kom hånd i hånd

Golfstjernen dro på julefest med elskerinnen.

FORLATT AV KONA: Elin Nordegren gjorde det klart tidligere i desember at hun ville skilles fra Tiger Woods. Foto: Stella Pictures
FORLATT AV KONA: Elin Nordegren gjorde det klart tidligere i desember at hun ville skilles fra Tiger Woods. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at alle utroskapsskandalene rundt Tiger Woods (33) så dagens lys, bestemte hans svenske kone Elin Nordegren at hun skulle forlate ham. Men golfstjernen ser ikke ut til å deppe av den grunn.

I følge TV-programmet Entertainment tonight feiret Tiger neppe julen i ensomhet.

Flere vitner forteller til programmet at Tiger gikk på en privat julefest i Palm Beach sammen med en av sine elskerinner, Rachel Uchitel (34).


Paret festet sammen med 300 andre gjester, og ble sett gående hånd i hånd.


- De gikk hånd i hånd, og minglet bekymringsløst rundt sammen med venner, sier et vitne.


Det er nå en måned siden at Tiger Woods sist ble fotografert. Men hans båt - som ironisk nok heter "Privacy" - har blitt sett i området. Og i nærheten var også Rachel Uchitel.


På spørsmål om hvorfor hun hevdet hun feiret jul med familien hadde hun bare et kort svar;
- Ingen kommentar.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Nå vil hun skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer