LIVREDD: Polina var livredd under "Top Model"-fotoshootet der hun måtte henge utenfor et hotell. Ifølge modellmamma Eivor Øvrebø ville modellen aldri blitt "tvunget" til noe slikt i den virkelige motebransjen.  Foto: TV 3
LIVREDD: Polina var livredd under "Top Model"-fotoshootet der hun måtte henge utenfor et hotell. Ifølge modellmamma Eivor Øvrebø ville modellen aldri blitt "tvunget" til noe slikt i den virkelige motebransjen. Foto: TV 3Vis mer

- De knakk meg!

Tidligere "Top Model"-deltager Polina Barbasova langer ut mot programmet...

SEHER.NO: 18 år gamle Polina Barbasova ble rikskjendis da hun kom på andreplass i den norske utgaven av "Top Model" i 2007.

Ungjenta opplevde å få mye kritikk gjennom serien, og ble blant annet omtalt som "den slemme", noe hun selv følte svært urettferdig.

I et ferskt intervju med "God Kveld Norge" forteller ungjenta, som nå jobber fulltid som modell og har kontrakt med prestisjefulle Ford Models i New York, at hun opplevde programmet som svært negativt.

- De knakk meg, og fikk meg til å bli ydmyk, en liten søt kanin, sier hun til TV 2-programmet.

Modellmamma Eivor Øvrebø fra Team Modellbyrå har tidligere langet ut mot "Top Model"-konseptet, og mener programmet ødelegger for resten av industrien.

For litt side rekrutterte hun Polina til sitt byrå, men det første hun da gjorde var å kaste 18-åringens "Top Model"-bilder.

- Hun kom jo inn med bilder tatt fra "Top Model", som jeg jo ikke var så spesielt imponert over, sier Øvrebø.  

Ifølge modellmammaen gir "Top Model" et helt feilaktig bilde av moteindustrien. Blant annet sikter hun til en episode i programmet fra 2007, hvor Polina måtte fotograferes hengende ut av et hotellvindu.

- Man må gjene lage modellkonkurranse, men kall det ikke "Top Model". Pluss at jeg synes at programmet er helt feil. Og når Polina hang utenfor hotellveggen og var vettskremt...du behandler ikke folk sånn og det gjøres ikke sånn i denne bransjen. Det er ingen som må gjøre noe de ikke vil, forteller hun.

Men tross nedturene i "Top Model", har Polina gjort stor karriere siden programmet, og har blant annet gått modell for motehuset Givenchy, samt tatt bilder for magasinet Elle.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Modellmamma raser mot "Top Model"