- De klinte til på dansegulvet

Bar Refaeli og Shaun White skal være verdens nyeste superpar.

MENER RYKTENE ER SANNE: Nettstedet TMZ skriver at de vet at kjæresteryktene stemmer. Foto: Twitter
MENER RYKTENE ER SANNE: Nettstedet TMZ skriver at de vet at kjæresteryktene stemmer. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Supermodellen Bar Refaeli (27) ble nylig kåret til verdens hotteste kvinne. Nå kan snowboard-stjernen Shaun White (25) juble over å ha kapret henne. Det mener i hvert fall nettstedet TMZ.

I slutten av mai ble White og Refaeli observert på en nattklubb i New York. De to skal ifølge nettstedet Celebslam ikke ha klart å holde fingrene fra hverandre, og klinte til på dansegulvet på klubben Spring Street.

TMZ skriver nå at datingryktene skal være sanne. Men da de spurte White rett ut om det stemte, fikk de ingen bekreftelse. White nektet å svare, og satte seg inn i en ventende bil.

«Han er nå den mest velstående rødhårete mannen i verden. Det er et lite steg for mennesket, men et stort steg for de med rødt hår», skriver TMZ med en humoristisk tone.

Bar Refaeli har tidligere vært sammen med Leonardo DiCaprio.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun er årets hotteste kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer