- DE KLINTE HEFTIG: Nattklubbgjester på Hollywood-klubben Villa hevder at Lindsay Lohan begynte å kysse Jessica Albas ektemann Cash Warren en halv time etter at de møtte hverandre den 19. november.
- DE KLINTE HEFTIG: Nattklubbgjester på Hollywood-klubben Villa hevder at Lindsay Lohan begynte å kysse Jessica Albas ektemann Cash Warren en halv time etter at de møtte hverandre den 19. november.Vis mer

- De klinte heftig i et hjørne

Møtet med Lindsay Lohan kan bli skjebnesvangert for Jessica Albas ektemann..

SEHER.NO:  Lindsay Lohan (23) ble tidligere denne uken observert på byen med rockemusikeren John Mayer, men eks-kjæresten til Jennifer Aniston er ikke den eneste Hollywood-kjekkasen den skandaleombruste har vist interesse for, ifølge Us Magazine.

I den nyeste nummeret av det amerikanske ukebladet, hevder flere venner av både "Georgia Rule"-stjernen og Jessica Albas ektemann Cash Warren (30) at de to falt pladask for hverandre da de møttes på en nattklubb-fest i Hollywood 19. november.

- Etter en halv time begynte de å kline heftig i et hjørne. Det var lepper mot tunge, veldig rått. De var ikke beskjedne, sier øyenvitnene.

Lindsay Lohan insisterer på at ryktene er falske.

- Han er gift, jeg ville ikke våget å kysse ham, sier hun til bladet.

Men flere av gjestene på nattklubben Villa - hvor den påståtte kyssingen fant sted -står på sitt.

Nå tror mange det kan ta kort tid før Jessica Alba (28) og Cash Warren - som i 2008 ble foreldre til datteren Honor Marie - snart vil gå hver sin vei.

- Jessica er ikke lenger like forelsket i Cash som hun pleide å være, sier venner av "Fantastic Four"-skuespilleren til Us Magazine.

Kilder nær Lindsay Lohan hevder at en giftering ikke er nok til å stoppe Lindsay Lohan, dersom hun har fått sansen for en mann.

- Lindsay blir lett knyttet til folk hun møter. Hun er i ferd med å falle for Cash, sier de til bladet.

Cash Warren og Jessica Alba har foreløpig ikke kommentert de siste romanseryktene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.


LES OGSÅ: Lindsay Lohan poserer toppløs