- De klemte på hverandre hele tiden

Jennifer Aniston og Gerard Butler på romantisk elve-cruise i Paris.

ROMANTISK: Ifølge kilder skal Jennifer Aniston og Gerard Butler ha holdt seg nær hverandre under hele cruise-turen i Paris lørdag kveld.  Foto: Stella Pictures
ROMANTISK: Ifølge kilder skal Jennifer Aniston og Gerard Butler ha holdt seg nær hverandre under hele cruise-turen i Paris lørdag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Superstjernene Jennifer Aniston (41) og Gerard Butler (40) har den siste tiden vært offer for en rekke spekulasjoner vedrørende deres forhold.
 
Flere kilder hevder nemlig at paret utviklet en romanse under innspillingen av deres nye film, «The Bounty Hunter». Og at de to dro på ferie sammen i februar bidro ikke til å minske rykteflommen.
 
I ettertid har  både Jennifer og Gerard gått ut i mediene og benektet at det er noe annet enn vennskap mellom dem, til tross for at det stadig dukker opp nye bilder av dem sammen.

I helgen var Aniston og Butler i Paris for å promotere deres nye film, og ifølge People magazine så forholdet dem i mellom langt mer enn vennskapelig ut.
 
Lørdag kveld var stjernene på romantisk cruise på elven Seine, og kilder hevder at det var en veldig flørtete og intim tone mellom dem.
 
- De virket veldig nære. De varmet opp rommet, sier en kilde.
 
Sammen med resten av filmteamet, samt 20 private gjester nøt Jennifer og Gerard champagne og hummer under taket på dekket av luksusyachten ACTE III, mens de gled forbi kjente landemerker som Eiffeltårnet, samt Place de la Concorde.
 
Og paret skal ha holdt seg nær hverandre hele kvelden.
 
- De klemte og tok på hverandre hele tiden, sier kilden videre.
 
Søndag var det premiere på «The Bounty Hunter» i Paris, og denne uken drar paret videre til Berlin og Madrid. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Det var ukomfortabelt