- De klarte ikke å ta øynene fra hverandre

Jessica Biel og Justin Timberlake skal angivelig være sammen igjen etter en romantisk helg i Toronto.

SAMMEN IGJEN: Det tidligere superparet Jessica Biel og Justin Timberlake skal angivelig ha funnet tilbake til hverandre. De to gjorde det slutt i våres, etter å ha vært et par siden 2007. Her er de to avbildet på en gallatilstelning i mai 2010.  Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN: Det tidligere superparet Jessica Biel og Justin Timberlake skal angivelig ha funnet tilbake til hverandre. De to gjorde det slutt i våres, etter å ha vært et par siden 2007. Her er de to avbildet på en gallatilstelning i mai 2010. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mars kom nyheten om at skuespiller Jessica Biel (29) og artist Justin Timberlake (30) hadde gått hvert til sitt etter å ha vært sammen siden 2007. 

Siden den gang har de begge vært gjenstand for en rekke romanserykter på hver sin kant - damemagneten Justin skal blant annet ha tilbragt en het natt med sexy Scarlett Johansson (26).

Men nå dreier imidlertid ryktene seg om begge stjernene igjen. Jessica og Justin skal nemlig ha tilbragt helgen i romantisk tospann i den kanadiske byen Toronto, skriver Life&Style. Der skal de ha spist både brunsj og middag sammen, vært på café flere ganger og syklet rundt i storbyen. Og ifølge en kilde til RadarOnline dreier det seg altså ikke bare om vennskapelig samvær.

- Justin og Jessica savnet hverandre og ville prøve å få forholdet til å fungere. De fant ut at de ville være sammen og nå er de lykkelige igjen, sier en kilde nær paret til nettstedet.

Ifølge kilden har superstjernene jobbet med å finne ut av ting den siste måneden, og skal man tro øyenvitner som så de to sammen i Toronto, virker det definitivt som at forholdet igjen går på skinner.

- Justin og Jessica besøkte kaffebaren Ella's Uncle tre ganger denne helgen. De virket så avslappet, glade og komfortable ved hvert besøk. De klarte ikke la være å se på og smile til hverandre. Justin virket fullstendig betatt av Jessica, og hun hadde et smil om munnen hele tiden, forteller et øyenvitne til Life&Style.

De to turtelduene spiste også en koselig brunsj sammen på restauranten Swan, kan et annet øyenvitne fortelle. «A-Team»-skjønnheten spiste en omelett, mens Justin skal ha valgt eggerøre.

- De lo og hadde det så hyggelig. De nøt maten, men det så ut til at de nøt hverandre mye mer! sier kilden til Life&Style.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har gått for langt med treningen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer