NYTT PAR: Sarah Silverman og Michael Sheen er Hollywoods ferskeste stjernepar. Foto: David Wright/startraksphoto.com/
NYTT PAR: Sarah Silverman og Michael Sheen er Hollywoods ferskeste stjernepar. Foto: David Wright/startraksphoto.com/Vis mer

- De klarte ikke å holde hendene fra hverandre

Filmstjernen Michael Sheen og Sarah Silverman klinte til under fuktig kveld på byen..

SEOGHØR.NO: Den amerikanske komikeren Sarah Silverman (43) har begynt å date filmstjernen Michael Sheen (45). Det melder Us Weekly.

Det ferske paret ble observert på byen i West Hollywood torsdag 6. februar. De to stjernene skal ha vært veldig betatt av hverandre og brukte hele kvelden på å kysse og kose på hverandre.

- De klinte med hverandre på Soho House. De klarte ikke å holde hendene fra hverandrene, sier et øyenvitne til Us Weekly.

SUKSESSERIE: HBO-serien «Masters of Sex» har gjort Michael Sheen brennheit i filmbyen. Foto: Stella Pictures
SUKSESSERIE: HBO-serien «Masters of Sex» har gjort Michael Sheen brennheit i filmbyen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ryktene om en romanse startet da Silverman gjestet Sheens 45 årsdag i West Hollywood 5. februar. Silverman og «Masters of Sex»-stjernen festet på utestedet Craig’s sammen med blant andre Lizzy Caplan, Nicole Richie, Kate Hudson, Demi Moore og «Entourage’s Jerry Ferrara.

- Sarah og Michael kom og dro sammen. Hun kjørte. Før de dro la Michael alle gavene sine i bagasjerommet i bilen til Sarah, sier en kilde til nettsiden.

Michael Sheen har tidligere vært gift med filmstjernen Kate Beckinsale (40). Paret skilte seg i 2003 etter åtte år som kjærester. Sammen har de datteren Lily (14).

KOMIKER: Sarah Silverman er en av USAs mest berømte komikere. Hun har også spilt i flere filmer. Foto: FameFlynet Sweden
KOMIKER: Sarah Silverman er en av USAs mest berømte komikere. Hun har også spilt i flere filmer. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Silverman har tidligere datet talkshow-verten Jimmy Kimmel. Paret var sammen i fem år før de gjorde det slutt i 2009.

LES OGSÅ:    Denne rumpa er perfekt