- De klarer ikke skjule følelsene for hverandre

Kjendisforholdet som «alle» dømte nord og ned, er sterkere enn noen gang. Se bilder!

HETE FØLELSER: Det er ingen tvil om at supermodellen Heidi Klum og kunsthandleren Vito Schnabel trives i hverandres selskap. Her hygger paret seg på en strand på Sardinia denne uken. Foto: NTB Scanpix
HETE FØLELSER: Det er ingen tvil om at supermodellen Heidi Klum og kunsthandleren Vito Schnabel trives i hverandres selskap. Her hygger paret seg på en strand på Sardinia denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Da 42 år gamle Heidi Klum fant kjærligheten med den 13 år yngre kunsthandleren Vito Schnabel (29) i mars i fjor, var det mange som rynket på nesen, og som hevdet at forholdet kom til å være over etter kort tid.

Men den gang ei.

Etter bildene å dømme - er kjærligheten mellom de to kjendisene sterkere enn noen gang. Nettstedet DailyMail skriver blant annet at turtelduene ikke klarer å skjule de brennhete følelsene de har for hverandre.

Paret ferierer i disse dager på den deilige paradis-øya Sardinia i Middelhavet, og har ved flere anledninger benyttet sjansen til å leie kjærligheten i strandkanten.

FORELSKET: Vito og Heidi har vært kjærester siden mars 2014.  Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Vito og Heidi har vært kjærester siden mars 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gir kjæresten sexy-ære

Den tyske supermodellen var tidligere gift med artisten Seal (52), men i 2012 skilte de to lag etter syv år som mann og kone. I fjor var skilsmissen et faktum.

Men Klum depper ikke over bruddet, og fant altså kjærligheten raskt igjen.

I et intervju med People gir Heidi Klum Schnabel all ære for at hun føler seg sexy på jobb:

- Jeg ser inn i kameralinsa og tenker på kjæresten min, selv om det er fotografen som står bak kamera.

KYSS, KLAPP OG KLYP: Vito Schnabel klarte ikke å ta hendene fra sin flotte kjæreste, da de to slikket sol i Italia nylig. Foto: NTB Scanpix
KYSS, KLAPP OG KLYP: Vito Schnabel klarte ikke å ta hendene fra sin flotte kjæreste, da de to slikket sol i Italia nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Heidi Klum er ikke den første kjendisdamen den 29 år gamle kunsthandleren har lagt sin elsk på. Han har nemlig tidligere datet både skuespiller Demi Moore (52), modell Elle «The Body» Macpherson (51) og modell Claudia Galanti (34).

Men nå er det altså den tyskfødte skjønnheten som får all oppmerksomhet fra Schnabel.

La ut søtt kjærlighetsbilde

Da den amerikanske kunsthandleren fylte 29 år i slutten av juli, la Heidi Klum ut en romantisk kjærlighetshilsen til sin kjæreste på sosiale medier:

I love you my V HAPPY BIRTHDAY Y

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on

Den tyske supermodellen har barna Lou Sulola Samuel (6), Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel (9) og Henry Günther Ademola Dashtu Samuel (10) med sin tidligere ektemann Seal, i tillegg til datteren Helene Boshoven Samuel (11) med milliardær-eksen Flavio Briatore (65).

BARNEFLOKK: Heidi Klum med barna Helene, Johan, Henry og Lou i New York i juni. Foto: NTB Scanpix
BARNEFLOKK: Heidi Klum med barna Helene, Johan, Henry og Lou i New York i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Heidi Klums far filmet alle fødslene hennes