Scott Disick og Sofia Richie:

De klarer ikke lenger å skjule kjærligheten

Kliner til på kjærlighetsferie.

NY STJERNEDUO: Sofia Richie og Scott Disick er uatskillelige på ferie i Miami. Foto: NTB scanpix
NY STJERNEDUO: Sofia Richie og Scott Disick er uatskillelige på ferie i Miami. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Romanseryktene mellom realitystjernen Scott Disick (34) og modell Sofia Richie (19) begynte å svirre i juni, men den gang hevdet Richie at de kun er gode venner.

Denne uken har det imidlertid dukket opp flere bilder av dem i het omfavnelse, og det er ikke lenger noen tvil om at vennskapet har utviklet deg til noe mer.

Den kjente duoen har tilbrakt hete dager sammen i Miami, og i helgen har de blant annet vært på båttur. Selv om det var flere andre om bord på båten, ser det ut til at Scott og Sofia kun har øyne for hverandre.

- Sofia og Scott er uatskillelige. De tilbringer hver eneste dag sammen. Sofia virker betatt, sier en kilde til People.

Saken fortsetter under bildet.

OPPSLUKT AV HVERANDRE: Sofia og Scott klarer ikke å holde seg unna hverandre. Her om bord på en båt i Miami. Foto: NTB scanpix
OPPSLUKT AV HVERANDRE: Sofia og Scott klarer ikke å holde seg unna hverandre. Her om bord på en båt i Miami. Foto: NTB scanpix Vis mer

- En ekte greie

En annen kilde forteller til E!News at Lionel Richies datter har hatt et godt øye til den 15 år eldre TV-stjernen over en lengre periode.

- Sofia har vært interessert i ham en stund. Hun føler at hun kjenner en annen side ved ham og at de er bra for hverandre. Hun faller hardt og føler at dette er en ekte greie.

Saken fortsetter nedenfor.

FERIE: Turtelduene har også benyttet det fine været til å slikke sol ved bassengkanten. Foto: NTB scanpix
FERIE: Turtelduene har også benyttet det fine været til å slikke sol ved bassengkanten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Verken Scott eller Sofia har foreløpig bekreftet forholdet, men lørdag la «Keeping Up With the Kardashian»-stjernen ut et bilde av seg selv sammen med Richie på sin Instagram-story.

«Bekreftet Scott nettopp romanseryktene med Sofia Richie?», spør nettstedet E!News.

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET? Scott Disick har selv delt dette bildet på sin historie på Instagram. Flere utenlandske nettsteder mener at dette er hans måte å bekrefte forholdet på. Foto: Skjermdump
FORELSKET? Scott Disick har selv delt dette bildet på sin historie på Instagram. Flere utenlandske nettsteder mener at dette er hans måte å bekrefte forholdet på. Foto: Skjermdump Vis mer

Flere har også lagt merke til et bilde av duoen fra et restaurantbesøk i Miami, der det står teksten «Gratulerer Scott & Sophia» på tallerkenen.

Selv om sistnevntes navn ikke er skrevet riktig, er det trolig Sofia Richie teksten omhandler. Ifølge TMZ spekulerer flere i om duoen enten er forlovet eller venter barn, men det er angivelig ment som en gratulasjon på at forholdet er offisielt.

Saken fortsetter nedenfor.

SKAPER FORVIRRING: Det er grunn til å tro at forholdet mellom Scott og Sofia er offisielt. Foto: NTB scanpix
SKAPER FORVIRRING: Det er grunn til å tro at forholdet mellom Scott og Sofia er offisielt. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Sexavhengig

Mens 19-åringen tidligere har vært koblet med popidolet Justin Bieber (23), er Scott som kjent eksen til Kourtney Kardashian (38). De var sammen i over ni år, og har barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2) sammen.

Den festglade trebarnsfaren har utvilsomt levd ut singeltilværelsen siden bruddet for to år siden, og har blitt koblet med en rekke skjønnheter.

I mai svirret romanseryktene mellom han og Disney-stjernen Bella Thorne (19), etter at de ble avbildet sammen i hyggelige omstendigheter i Cannes i Frankrike.

Thorne avkreftet imidlertid at det var noe mellom dem.

I mars åpnet Disick seg om sitt spennende kjærlighetsliv, og forklarte hvorfor han ikke klarer å slå seg til ro.

- Jeg er sexavhengig, avslørte han i realityserien «Keeping Up With the Kardashians», ifølge New York Daily News.

Ville vinne tilbake eksen

Selv om det nå virker som at forholdet mellom Scott og Kourtney er helt over, har han prøvd flere ganger å vinne tilbake eksen.

- Det føles som om jeg aldri vil komme over henne. Hun er mitt livs kjærlighet. Jeg prøver å gjøre alt for å være der for henne, men hun viser aldri noen som helst takknemlighet over noe av det, sa han i en episode av «Keeping Up With the Kardashians».

Saken fortsetter under videoen.

Han har også innsett at han selv, på grunn av sitt utsvevende festliv, muligens har ødelagt alle sjanser hos Kourtney.

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

- Jeg innser definitivt at mye av det som har skjedd er min feil og jeg tar gledelig ansvar for det. Jeg håper bare at hun en dag forstår at jeg aldri ønsker å være sammen med noen andre enn henne, sa han.

De siste årene har 34-åringen vært innlagt på rehab flere ganger, og i 2014 festet han så hardt at han ble lagt inn på sykehus med alkoholforgiftning.

LES OGSÅ: Viser sin kjærlighet etter å ha benektet ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer