SLUTTER I SUKSESSEN: Anna Anka har skapt mer oppmerksomhet rundt programmet "Hollywoodfruer" enn noen i Sverige kunne drømme om. Nå slutter hun i serien, men skal til gjengjeld være med i fire andre TV-programmer. Så kanskje kommer hun også tilbake p Foto: Scanpix
SLUTTER I SUKSESSEN: Anna Anka har skapt mer oppmerksomhet rundt programmet "Hollywoodfruer" enn noen i Sverige kunne drømme om. Nå slutter hun i serien, men skal til gjengjeld være med i fire andre TV-programmer. Så kanskje kommer hun også tilbake p Foto: ScanpixVis mer

- De klarer ikke erstatte meg!

Anna Anka ferdig i suksesserien.

SEHER.NO: Svensk TV3 er klare for en ny sesong med suksesserien "Hollywoodfruar", men det blir uten den desidert største profilen av dem alle. Anna Anka har nemlig hoppet av programmet.

- Jeg tok det til topps og det er ikke mye mer jeg kan gjøre. Jeg vet ikke hvordan de skal kunne gjøre det igjen, det blir vanskelig å ta min plass. Jeg blir ikke med på en sesong til, sier den ubeskjedne Hollywood-fruen til Expressen.

Og Anka har nok rett i at programmet neppe hadde fått den samme suksessen uten hennes medvirkning.

Iløpet av noen hektiske måneder har hennes kommentarer om alt fra sexlivet med ektemannen til patetiske menn som skifter bleier, fylt skandinaviske medier med Anna Anka-stoff.

- Uten meg hadde programmet vært en stor bløff, sier Anka.

TV3 på sin side vil ikke bekrefte at hun slutter i serien. Men ifølge Expressen blir ikke svenske tv-seere kvitt Anka riktig ennå. Hun skal nå nemlig være klar for hele fire andre produksjoner på TV3.

- Hva Anna og vi har i vår avtale holder vi hemmelig. Det blir en overraskelse hvordan og hva hun dukker opp i, og hva hun ikke dukker opp i, sier TV3s programsjef Anders Knave.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Skavlan framstår som dum