KNUST: I sitt første tv-intervju siden utroskapsskandalen innrømmert Tiger at han har levd livet sitt basert på løgner.  Foto: All Over Press
KNUST: I sitt første tv-intervju siden utroskapsskandalen innrømmert Tiger at han har levd livet sitt basert på løgner. Foto: All Over PressVis mer

- De kastet steiner på meg

Tiger Woods ble pint allerede i barnehagen...

SEHER.NO:  En ny dame dukker opp i den endeløse Tiger-skandalen. Denne gangen hans tidligere barnehagelærer. Det skriver nettstedet TMZ.com.

Læreren vil besvare et intervju Tiger Woods (34) ga i 2005, da golferen ga ut en bok skrevet av Charles Barkley.

- Jeg ble bevisst min rasetilhørighet den første dagen på skolen, den første dagen i barnehagen. En gruppe på seks bandt meg opp til et tre og sprayet ordet ''nigger'' på meg og hev steiner etter meg. Det var mitt første møte med skolen og læreren min gjorde ingenting, sa Tiger den gang.

I dag skal lærerinnen for første gang snakke om Tigers uttalelser på en pressekonferanse, og avsløre om Tiger snakket sant den gang. Hun vil også vise bilder av Tiger som liten og fortelle om hennes følelser rundt sex-skandalen.

Og som om ikke Tiger er i nok trøbbel fra før, Tigers kone Elin Nordegren er heller ikke i et godt humør om dagen. Årsaken er ektemannens kommende golfcomeack.

Tiger planlegger disse dager sitt comeback til golfbanen. Det kommer til å bli en svært offentlig hendelse, og kona Elin Nordegren (30) må vurdere om hun vil vise ham sin offentlige støtte eller ikke.

Utroskapsskandalene som ødela hans gode navn og rykte er fremdeles i godt minne, og Woods medarbeidere håper nå at Elin dukker opp for å vise sin støtte til ektemannen.

- Elin har ikke lyst til å dra på kampen, og planlegger heller en tur til Sverige, for å møte sin familie og venner. Hun er så ønsket på kampen at hun blir spurt om hun kan være der i hvert fall en halv dag, slik at det ser ut som om hun støtter Tiger på banen. Men hun vil helst ikke være der, sier en kilde nær Elin Nordegren til People. 


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Du hadde sex med en pornostjerne!