- De kastet enorme steiner i ansiktet mitt

MTV-stjernen angrepet med steiner, flasker og ekskrementer under festival.

ANGREPET: En tydelig preget Tila Tequila ankom LA søndag kveld, etter at hun lørdag ble angrepet under en opptreden på «The Gathering of the Juggalos»-konserten i Hardin County.  Foto: All Over Press
ANGREPET: En tydelig preget Tila Tequila ankom LA søndag kveld, etter at hun lørdag ble angrepet under en opptreden på «The Gathering of the Juggalos»-konserten i Hardin County. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den skandaleomsuste realitystjernen Tila Tequila (28), kjent fra MTV-serien «A Shot At Love», fikk et heller uheldig møte med publikum, da hun skulle opptre under «The Gathering of the Juggalos»-konserten i Hardin County, Illinois i helgen.

Ifølge Us Magazine ble nemlig MTV-stjernen, som satser på en karriere som artist, angrepet av rasende musikk-fans i det hun entret scenen lørdag formiddag.

Se videoklipp av hendelsen nederst i saken!

- Jeg gikk på scenen og med én gang, selv før jeg hadde kommet meg ordentlig på, begynte menn å kaste enorme steiner i ansiktet mitt, ølflasker som skar meg i øyet og de brant nesten håret mitt. De tok til og med bæsj ut av port-0-pottyen og kastet shit og piss etter meg på scenen
sa Tequila til TMZ.com etter hendelsen.

Hardin County Sheriff, Tom Seiner, bekrefter overfor amerikanske medier at realitystjernen ble skadet, men nekter å si noe mer om hendelsen, som nå er under etterforskning. 

Et øyenvitne som var tilstede under konserten, forteller imidlertid at hendelsen var svært voldelig, og at de flere hundre konsertgjengerne ble enda mer aggressive da Tequila tok av seg toppen i et forsøk på å skape bedre stemning. 

- Hun visste ikke hvordan hun skulle takle publikummet. Hun tok av seg toppen og da ble de enda mer aggressive og voldelige, sier kilden.

Ifølge Tequila fryktet hun for livet sitt under angrepet.

- Disse menneskene forsøkte å drepe meg. Så etter det siste angrepet mot hodet mitt, tok livvakten og de andre sikkerhetsansvarlige meg av scenen og løp så fort de kunne med meg bort til vognen min. Siden sikkherheten deres var så elendig, løp sånn cirka 2000 mennesker etter oss og forsøkte å drepe meg. De klarte nesten å nå meg, der jeg løp med blod over hele meg. Deretter knuste de vinduene på vognen. Selv fyrene inne der med meg var så redde at de skalv. Det var helt forferdelig skremmende, sa Tequila.

Nå har 28-åringen planer om å saksøke arrangørene av konserten.

- Snart kommer de som driver Juggalos til å gå konkurs. Min advokat Alan er allerede på saken. Dette er kvalmende oppførsel av menn, skrev hun på sin Twitter-side i helgen.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Tila Tequila spiller inn porno