- De kan umulig regne med å vinne denne saken

Thomas Seltzer anmeldt.

STÅR SAMMEN Hans Erik Dyvik Husby og Trygve Haug.
STÅR SAMMEN Hans Erik Dyvik Husby og Trygve Haug. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   I gårsdagens VG kunne man lese at Hans Erik Dyvik Husbys (40) eksmanager, Trygve Haug (34), har anmeldt Turboneger-general Thomas Seltzer (43).

Bakgrunnen for anmeldelsen var Seltzers uttalelser, hvor han skal ha sammenlignet Haug og den straffedømte Jose Fritzl i VG uken før: 

- At jeg skulle ha manglende empati for Hans-Erik er objektivt feil. Jeg har så godt som mulig forsøkt å støtte ham gjennom mange år, både medmenneskelig og karrieremessig, også i den siste avrusningsperioden. Det er for øvrig litt vittig å bli beskyldt for «manglende empati» av Husby-vennen og scientologilederen Trygve Haug, det er litt som å bli skjelt ut av Josef Fritzl for å være uetisk, uttalte Seltzer da.

- Jeg har anmeldt Thomas Seltzer for æreskrenkelse. Det er nå en politisak. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Haug til VG.

Trygve Haug har blitt koblet til scientologikirken i Norge. Flere avhoppere mener nå at det er et taktisk spill når de anmelder Thomas Seltzer.

- Scientologikirken tar ofte motstandere til retten for å ruinere dem. De holder på helt til den saksøkte ikke har mer penger igjen, sier avhopper Geir Isene til VG.

Thomas Seltzer ønsker ikke å kommentere saken, men klarer ikke å holde tilbake:

- De kan umulig regne med å vinne denne saken, sier Seltzer til VG.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Skal ha blitt lovet Hollywood-jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer