- De kan komme til å gifte seg denne helgen

De forlovete superstjernene Brad Pitt og Angelina Jolie har i hemmelighet startet forberedelsene til en stor fest i sitt hjem i Frankrike.

GIFTER SEG I HELGA?: Brad Pitt og Angelina Jolies eiendom gjøres klar til fest.  Foto: All Over Press
GIFTER SEG I HELGA?: Brad Pitt og Angelina Jolies eiendom gjøres klar til fest. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Helt siden filmstjerneparet Brad Pitt (48) og Angelina Jolie (37) bekreftet at de var forlovet i april, har millioner av fans lurt på når bryllupet skal være.

Nå skriver The Sun at lokalbefolkningen i området rundt parets franske hjem i Provence er sikre på at bryllupet kan skje allerde denne helgen, etter at superparet i hemmelighet har begynt forberedelsene til en stor fest på eiendommen.

Brad og Angelina har ifølge avisa tidligere varslet at de kun vil ha en liten seremoni i Frankrike, den dagen de gifter seg.

Den offisielle grunnen til festen er at Brads foreldre Bill og Jane skal feire sin 50-års bryllupsdag, men det hevder avisens kilde kun er en dekkhistorie.

- Alle i familien er her nå. De sier det er for Jane og Bill, men flere tror dette er den store dagen. Til og med Angelinas private smykkedesigner er her, sier kilden til The Sun.

Nylig kjøpte Brad en bryllupsgave til sin kommende kone til over to millioner kroner.

En av de få gjestene utenom familien, som er ventet å bli bedt i bryllupet, er Brads nære venn og «Ocean's 11»-kollega, skuespilleren George Clooney (51).

Clooney er foreløpig ikke sett i Frankrike, men ifølge The Suns kilde skuespilleren - som eier et hus i Italia - stå på stand-by til å kunne ankomme bryllupet på kort varsel.

- George er i Italia, men kan fly til Marseille på en time. Hele eiendommen har et sus av forventning over seg.

Verken Brad Pitt eller Angelina Jolie har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brad kjøpte bryllupsgave til over to millioner kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer