Jennifer Aniston og Brad Pitt:

- De kan komme seg gjennom hva som helst

Jennifer Aniston og Brad Pitts nære venn uttaler seg om eksparets forhold.

AVSLØRER: Det er mange som håper at Jennifer Aniston og Brad Pitt skal finne tilbake til hverandre. Nå letter en nær venn av dem på sløret om ståa. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER: Det er mange som håper at Jennifer Aniston og Brad Pitt skal finne tilbake til hverandre. Nå letter en nær venn av dem på sløret om ståa. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Eksparet Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56) satt mildt sagt fyr på nettet i slutten av januar da de ble avbildet sammen på SAG Awards. Skuespillerne hadde akkurat vunnet hver sin pris, henholdsvis for «beste mannlige birolle» og «beste kvinnelige skuespiller» i en dramaserie, og så lykkeligere ut sammen enn noen gang.

Bildene ble naturligvis grobunn for spekulasjonene om at de hadde, eller kunne, finne tilbake til hverandre. Men de siste månedene har det vært forholdsvis stille rundt dem.

Selv om de romantiske følelsene kanskje ikke blusser opp igjen mellom paret, som var gift fra 2000 til 2005, tyder mye på at de alltid vil være i hverandres liv. I hvert fall hvis vi skal tro Melissa Etheridge (58), nær venn av både Aniston og Pitt.

Det skal også nevnes at Etheridge var blant stjernene som opptrådte da duoen giftet seg for 20 år siden.

- Elsket dem sammen

Da Etheridge mandag denne uken gjestet «Watch What Happens Live», ble hun spurt om hva hun tenkte om nettopp hysterien rundt stjernenes gjenforening tidligere i år, ifølge E! News.

- Å, gud. Jeg hadde håpet at jeg kunne være med i programmet uten å nevne navnet hennes, svarte hun først, og siktet til Aniston, skriver nettstedet.

STJERNEPAR: Brad og Jennifer i 2000 - samme år som de giftet seg. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Brad og Jennifer i 2000 - samme år som de giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Men vet du hva. Jeg elsket Brad og Jen sammen, de var nydelige. Jeg tror de alltid vil forbli venner, for de er to helt spesielle personer som kan komme seg gjennom hva som helst. Jeg håper i det minste at vennskapet deres består, fortsatte hun.

Samtidig la ikke 58-åringen skjul på sine egne følelser rundt det tidligere stjerneparet, og bekreftet at de faktisk var så fine sammen som det resten av verden fikk inntrykk av.

FAVORITTER: Brad og Jen var et av Hollywoods hotteste par. Så og si alt de foretok seg skapte overskrifter. Foto: NTB Scanpix
FAVORITTER: Brad og Jen var et av Hollywoods hotteste par. Så og si alt de foretok seg skapte overskrifter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er nå 15 år siden Aniston og Pitt gikk hver til sitt etter fem års ekteskap. Paret har tilsynelatende beholdt vennskapet, noe mange fikk se da de som nevnt ble gjenforent og fotografert sammen på SAG Awards i januar.

Kort tid etter at bildene tok av på internett, helte Emma McIntyre, fotograf for bildebyrået Getty, bensin på bålet. Det var nemlig hun som foreviget møtet mellom duoen.

Gikk viralt

Ettersom Pitt og Aniston vant priser like etter hverandre, dukket de opp nesten samtidig for å snakke med pressen om de gjeve prisene, ifølge McIntyre.

- Det er alltid lykkelige øyeblikk og møter mellom vinnere der. Jeg prøver å dokumentere så mange øyeblikk jeg kan, og det er alltid gøy å forevige spontane møter mellom skuespillere, fortalte fotografen i ettertid.

McIntyre hadde imidlertid ingen anelse om at enkelte av bildene hennes ville få så enorm oppmerksomhet som de faktisk fikk.

KOKTE: Etter at disse bildene så dagens lys tok det helt av på nettet. Foto: Emma McIntyre, Getty / NTB Scanpix
KOKTE: Etter at disse bildene så dagens lys tok det helt av på nettet. Foto: Emma McIntyre, Getty / NTB Scanpix Vis mer
GODT TAK: Brad holdt et tilsynelatende godt tak i ekskona da de skulle gå hver til sitt etter gjenforeningen. Foto: Emma McIntyre, Getty / NTB Scanpix
GODT TAK: Brad holdt et tilsynelatende godt tak i ekskona da de skulle gå hver til sitt etter gjenforeningen. Foto: Emma McIntyre, Getty / NTB Scanpix Vis mer

- De (Pitt og Aniston journ.anm.) var begge bak scenen for å snakke med pressen. Jeg løp frem og tilbake mellom to deler av området og hadde akkurat fotografert Jennifer. Jeg hadde tenkt å gå, men så så jeg Brad komme gående ned gangen og følte at dette kunne bli et øyeblikk som det ville være verdt å overvære.

Og McIntyre tok slett ikke feil. Ifølge fotografen ropte Pitt på ekskona.

- Hun snudde seg og de omfavnet og gratulerte hverandre. Det var et øyeblikk mellom to suksessrike mennesker som erkjente og hyllet hverandres suksess, og de var virkelig glade for å se hverandre, påsto hun videre.

Ifølge pressefotografen skal øyeblikket mellom de to eksene ha vært rørende, og hun sa videre at man kunne føle at de har kjent hverandre i over 20 år.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Oppstandelse

Både Pitt og Anistons kjærlighetsliv, særlig sistnevntes, har vært grunnlag for overskrifter i en årrekke. De to var Hollywoods mest profilerte par i sin tid, og bruddet mellom dem skapte oppstandelse hos fansen.

Og mens nyheten om skilsmissen fremdeles var toppstoff i amerikanske medier, møtte Pitt pressen for å promotere sin nyeste film, actionkomedien «Mr. & Mrs. Smith». Der sto han sammen med medspiller Angelina Jolie (44).

BRUDD: Skilsmissen mellom Jennifer og Brad fikk enorm oppmerksomhet i media. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Skilsmissen mellom Jennifer og Brad fikk enorm oppmerksomhet i media. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det viste seg etter hvert at forholdet mellom de to motspillerne ikke bare var profesjonelt. I 2008 erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie mens han fremdeles var gift med Aniston.

Aniston klarte ikke å skjule sin reaksjon på ektemannens «overlapping». Ifølge Daily Mail skal hun ha sagt følgende da Pitt og Jolie stilte opp i et magasin sammen sommeren 2005:

- Han mangler et følelsesgen.

Etter å ha vært kjærester i ni år, giftet Brad Pitt seg med Angelina Jolie i 2014. Bare to år senere endte ekteskapet derimot i en bitter strid.

Både 56-åringen og Aniston har nå to ekteskap bak seg. Sistnevnte var gift med skuespiller Justin Theroux (48) fra 2015 til 2017, og Aniston har tidligere uttalt at hun ikke bærer noe nag overfor eksene.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen, og Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: Kobles til ny mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer