Jennifer Aniston og Brad Pitt:

- De kan komme seg gjennom hva som helst

Jennifer Aniston og Brad Pitts nære venn uttaler seg om eksparets forhold.

AVSLØRER: Det er mange som håper at Jennifer Aniston og Brad Pitt skal finne tilbake til hverandre. Nå letter en nær venn av dem på sløret om ståa. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER: Det er mange som håper at Jennifer Aniston og Brad Pitt skal finne tilbake til hverandre. Nå letter en nær venn av dem på sløret om ståa. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Eksparet Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56) satt mildt sagt fyr på nettet i slutten av januar da de ble avbildet sammen på SAG Awards. Skuespillerne hadde akkurat vunnet hver sin pris, henholdsvis for «beste mannlige birolle» og «beste kvinnelige skuespiller» i en dramaserie, og så lykkeligere ut sammen enn noen gang.

Bildene ble naturligvis grobunn for spekulasjonene om at de hadde, eller kunne, finne tilbake til hverandre. Men de siste månedene har det vært forholdsvis stille rundt dem.

Selv om de romantiske følelsene kanskje ikke blusser opp igjen mellom paret, som var gift fra 2000 til 2005, tyder mye på at de alltid vil være i hverandres liv. I hvert fall hvis vi skal tro Melissa Etheridge (58), nær venn av både Aniston og Pitt.

Det skal også nevnes at Etheridge var blant stjernene som opptrådte da duoen giftet seg for 20 år siden.

- Elsket dem sammen

Da Etheridge mandag denne uken gjestet «Watch What Happens Live», ble hun spurt om hva hun tenkte om nettopp hysterien rundt stjernenes gjenforening tidligere i år, ifølge E! News.

- Å, gud. Jeg hadde håpet at jeg kunne være med i programmet uten å nevne navnet hennes, svarte hun først, og siktet til Aniston, skriver nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer