- De kan ikke ha peiling på dans

Den tidligere «Skal vi danse»-dommeren Trond Harr om TV-seerne. Her er hans favoritter.

REFSER SEERNE: Tidligere «Skal vi danse»-dommer, Trond Harr, er enig med de fire i dommerpanelet som lørdag mente at verken Maria Mittet eller Åsleik Engmark skulle havnet i omdans. Foto: Stella Pictures
REFSER SEERNE: Tidligere «Skal vi danse»-dommer, Trond Harr, er enig med de fire i dommerpanelet som lørdag mente at verken Maria Mittet eller Åsleik Engmark skulle havnet i omdans. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I lørdagens «Skal vi danse» var det Åsleik Engmark og dansepartneren Nadya Khamitskaya som måtte ut i omdans mot Maria Mittet og hennes Asmund Grinaker. Den kampen vant Åsleik Engmark.

Mandag ble det derimot klart at Maria Mittet er tilbake på danseparketten igjen, etter at Cecilie Skog måtte trekke seg på grunn av ribbeinssmerter. Tidligere Skal vi danse»-dommer, Trond Harr (66), er enig med de fire i dommerpanelet, som lørdag ga uttrykk for at verken Maria eller Åsleik i det hele tatt burde vært i den mye omtalte danseduellen.

- Spesielt Åsleik er slett ikke verst. Han kan gå svært langt i konkurransen. Folk kan ikke ha peiling på dans de som mener at han fortjente å danse om igjen. Dette var et skikkelig sleivspark, sier han til Seher.no, med sterk henvisning til seerne som lørdag satt hjemme i stua og stemte på forskjellige deltagerne.

Ifølge Harr er det nemlig Åsleik, samt Aylar Lie som nå seiler opp som de store favorittene i TV 2-serien.

- Aylar er en slepen diamant, som behersker både standard og latin. Etter min mening står det mellom disse to, mens de andre får kjempe om fortsatt eksistens i årets «Skal vi danse», mener han.

Men eks-dommeren, som fyller 67 år i desember, er langt fra overbegeistret over hva enkelte av danserne har prestert så langt.

- Håvard Lilleheie har ingen lang levetid i dette konseptet, han ser rett og slett ikke ut som en god danser. Han ser opphengt ut på parketten og skviser liksom opp skuldrene. Han ser anspent ut, og kan ryke allerede på lørdag.

Trond Harr er glad for at Maria Mittet nå er tilbake i programmet etter egentlig å ha røket ut helgen som var.

- Maria gikk ut på en urettferdig måte. Hun fikk en god start hos dommerne, selv om jeg personlig ikke var så begeistret for det hun leverte. Men hun har bedret seg. Det er fortjent at hun nå får en ny sjanse, sier Trond Harr til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Har vurdert å trekke meg hver dag