STOR SUKSESS: Carsten Skjelbreid og hans proffe dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud vant den femte sesongen av "Skal vi danse" på TV 2. Foto: Stella Pictures
STOR SUKSESS: Carsten Skjelbreid og hans proffe dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud vant den femte sesongen av "Skal vi danse" på TV 2. Foto: Stella PicturesVis mer

- De kan bruke meg til hva de vil

Skal vi danse-vinneren stiller seg til disposisjon...


GAVEKALENDER: Det er gått halvannen uke siden Carsten Skjelbreid innfridde alles forventning og vant "Skal vi danse" på TV 2.

Den erfarne sportsjournalisten har aldri opplevd maken til oppmerksomhet, og ble hyllet som både danseløve og sexsymbol.

Tidligere år har vi sett at en "Skal vi danse"-seier har avstedkommet underverker for flere kjendis-karrierer.

Den første vinnernen, Katrine Moholt, var programleder og ble super-programleder, med "Jakten på kjærligheten" og "Allsang på grensen". Og så ble hun plateartist.

Deretter vant Kristan Ødegård, og gikk fra å være nisje-humorist til å bli drømmemann og etter hvert programleder for "Skal vi danse".

Etter at Tshawe Baqwa vant i 2007, tok duoen hans, Madcon, helt av, og oppnådde en topp ti-hit i flere europeiske land, deriblant Storbritannia, med cover-låten Beggin'.

Året etter vant glamourmodellen Lene Alexandra, og ble straks et stuerent A-kjendisnavn og senere også Grand Prix-artist.

Årets vinner har med andre ord store muligheter.

- Jeg skalfaktisk gi ut en singel. Jeg og Tshawe skal inngå et samarbeid hvor jegskal rappe litt. Litt sånn Metallica-rap, sier Carsten Skjelbreid spøkefullt Seher.no.

Men helt seriøst: Den jordnære kongsbergingen har ikke de voldsomste vyene for sin umiddelbare fremtid i rampelyset.

-Jeg har faktisk ikke tenkt på det. Jeg har det veldig bra i TV 2,fryktelig bra. Vi har tøffe tider i TV 2, og det er viktig å ta vare påde lyse stundene vi har. Som for eksempel Skal vi Danse er, som er enseersuksess for min arbeidsgiver.

Men 37-åringen ønsker likevel ikke å stenge dørene for muligheten til å gjøre noe annet enn det han gjør i TV 2 Sporten i dag.

- Hva de ønsker å bruke meg til eregentlig opp til dem. Jeg har det godt der jeg er og har de lyst til åbruke meg til noe annet er de hjertelig velkommen til det, sier Carsten Skjelbreiud til Seher.no.

Vil du bli Dagens Julenisse? Seher.no og Oslo City presenterer åretsstore gavekalender. Finn Carsten Skjelbreid og få en fantastisk gave. Og husk:Den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad!