Kevin Jonas:

- De kalte meg fryktelige ting

Popstjernen åpner seg om mobbing i oppveksten.

<strong>POPULÆR TRIO:</strong> F.v: Nick, Joe og Kevin Jonas har både gjort karriere sammen i bandet The Jonas Brothers og med egne prosjekter. Her er de avbildet sammen under Los Angeles-premieren av dokumentaren Chasing Happiness mandag. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR TRIO: F.v: Nick, Joe og Kevin Jonas har både gjort karriere sammen i bandet The Jonas Brothers og med egne prosjekter. Her er de avbildet sammen under Los Angeles-premieren av dokumentaren Chasing Happiness mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Allerede i 2005 ble Kevin (31), Joe (29) og Nick Jonas (26), bedre kjent som «The Jonas Brothers», signert av det anerkjente musikkselskapet Columbia Records.

De neste årene reiste de tre brødrene land og strand og holdt konserter, og snart var de på alles lepper. Den talentfulle trioen tjente seg søkkrike på musikken og fikk ungjenter til å besvime verden over.

I 2013 oppløste de bandet for å satse på solokarrierer, før de seks år senere, i februar i år, avslørte en reunion. I mars kom singelen «Sucker» som gikk rett til topps på en rekke hitlister.

Til tross for en fantastisk karriere å se tilbake på, avslører nå eldstebror, Kevin Jonas, at livet ikke alltid har vært en dans på roser.

I barndommen ble han nemlig mobbet.

Det er i forbindelse med lanseringen av gruppas dokumentar «Chasing Happiness», hvor trioen gir fansen et innblikk i sin egen oppvekst, at Kevin letter på sløret.

- Jeg passet ikke inn da jeg vokste opp. Tingene barna kalte meg var fryktelige og brukt på nedsettende måter. Mobbing er et problem mennesker i alle aldre, raser, kjønn og seksualiteter opplever. Jeg håper å kunne rette søkelyset på hvor vondt mobbing kan være for ofrene ved å dele min egen opplevelse, delte han på Twitter mandag.

- De brøt meg ned

Sammen med disse ordene postet 31-åringen også en videosnutt fra dokumentaren, hvor han åpner seg ytterligere om den vanskelige perioden i barndommen.

Det tøffeste for Kevin var at han følte at han ikke passet inn noe sted. I tillegg til at familien hadde svært lite penger, så interesserte han seg blant annet for turn og magi, helt andre ting enn hva de andre barna brydde seg om.

- Jeg ble en skyteskive. Barn er slemme i den alderen. De kalte meg homse. De brøt meg ned. Jeg husker jeg kom gråtende hjem til foreldrene mine fra skolen, forteller han.

Lillebror Nick Jonas var raskt ute med å hylle storebroren ved å reposte den følelsesladde tweeten:

- Stolt av deg, Kevin. Jeg elsker deg, bror, skrev han, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

Familiemann

I dag er Kevin lykkelig gift og har døtrene Alena (5) og Valentina (2) med kona Danielle (32). Duoen ga hverandre sine ja i 2009, to år etter at de tilfeldigvis traff hverandre under en ferietur til Bahamas.

Mens Kevin allerede har vært gift i ti år, så er brødrene Joe og Nick mer eller mindre nygifte.

I desember i fjor lovet Nick evig troskap til den ti år eldre Hollywood-stjernen Priyanka Chopra (36) i en to dager lang seremoni i India. Sist måned overrasket også Joe Jonas og Sophie Turner (23), kjent fra «Game of Thrones», alle ved å gifte seg i Las Vegas.

Saken fortsetter nedenfor.

Ble deprimert

Etter oppløsningen av «The Jonas Brothers» i 2013 forsvant storebror Kevin mer eller mindre fra rampelyset, mens Joe og Nick fortsatte med sine soloprosjekter.

I et intervju med The Z100 Morning Show i 2015 fortalte 31-åringen at ting plutselig ble litt mørkt.

- La dere merke til at da« The Jonas Brothers» ble borte, ble vi også helt borte? Vi gjorde ikke et eneste intervju eller snakket med noen. Jeg ble skikkelig deprimert på et tidspunkt. Det var en sorgprosess, fortalte han den gang, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

All smiles! #happinessbegins

A post shared by Kevin Jonas (@kevinjonas) on

Det ble lenge spekulert i om Kevin trakk seg unna etter lillebrødrenes umiddelbare suksess som soloartister. Dette avkreftet han i samme intervju.

- Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg faktisk har hørt dette. Det er det verste pisset. De gjøre sine ting, og jeg mine. De er glade og jeg er glad, fastslo han den gangen.

Elsker teknologi

Kevin fant derimot sin vei som gründer. Tidligere har han lansert matbestillings-appen «Yood», ifølge Business Insider.

Han har også lansert musikkquizappen «Pop Culture Live», et interaktivt quiz-show man spiller på mobiltelefonen.

Og ikke nok med det, ifølge Forbes, har familiefaren også startet influenser-markedsføringsselskapet The Blu Market.

- Jeg har alltid hatt en lidenskap for teknologibransjen og jeg liker å bidra til å skape interessante produkter, har han tidligere uttalt til den amerikanske forretnings- og finansavisen.

Og nå er Kevin altså gjenforent med brødrene musikalsk og snart legger de ut på turne sammen.

View this post on Instagram

Let’s go!!! #HappinessBeginsTour 😎🔥

A post shared by Kevin Jonas (@kevinjonas) on

LES OGSÅ: Helene Olafsen tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer