Kevin Jonas:

- De kalte meg fryktelige ting

Popstjernen åpner seg om mobbing i oppveksten.

POPULÆR TRIO: F.v: Nick, Joe og Kevin Jonas har både gjort karriere sammen i bandet The Jonas Brothers og med egne prosjekter. Her er de avbildet sammen under Los Angeles-premieren av dokumentaren Chasing Happiness mandag. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR TRIO: F.v: Nick, Joe og Kevin Jonas har både gjort karriere sammen i bandet The Jonas Brothers og med egne prosjekter. Her er de avbildet sammen under Los Angeles-premieren av dokumentaren Chasing Happiness mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Allerede i 2005 ble Kevin (31), Joe (29) og Nick Jonas (26), bedre kjent som «The Jonas Brothers», signert av det anerkjente musikkselskapet Columbia Records.

De neste årene reiste de tre brødrene land og strand og holdt konserter, og snart var de på alles lepper. Den talentfulle trioen tjente seg søkkrike på musikken og fikk ungjenter til å besvime verden over.

I 2013 oppløste de bandet for å satse på solokarrierer, før de seks år senere, i februar i år, avslørte en reunion. I mars kom singelen «Sucker» som gikk rett til topps på en rekke hitlister.

Til tross for en fantastisk karriere å se tilbake på, avslører nå eldstebror, Kevin Jonas, at livet ikke alltid har vært en dans på roser.

I barndommen ble han nemlig mobbet.

Det er i forbindelse med lanseringen av gruppas dokumentar «Chasing Happiness», hvor trioen gir fansen et innblikk i sin egen oppvekst, at Kevin letter på sløret.

- Jeg passet ikke inn da jeg vokste opp. Tingene barna kalte meg var fryktelige og brukt på nedsettende måter. Mobbing er et problem mennesker i alle aldre, raser, kjønn og seksualiteter opplever. Jeg håper å kunne rette søkelyset på hvor vondt mobbing kan være for ofrene ved å dele min egen opplevelse, delte han på Twitter mandag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer