De høygravide stjernene slo seg løs på Oscar-fest

Isla Fisher, Molly Sims og Keira Knightley hadde nok krutt til å more seg på Vanity Fairs stjernespekkede etterfest.

GØY FOR GRAVIDE (f.v): De vordende foreldrene Sacha Baorn Cohen og Isla Fisher, Keira Knightley og James Righton, og Molly Sims venter alle barn om temmelig kort tid. Etter Oscar-festen natt til mandag slo de uansett ut håret!  Foto: Splash News/ All Over Press
GØY FOR GRAVIDE (f.v): De vordende foreldrene Sacha Baorn Cohen og Isla Fisher, Keira Knightley og James Righton, og Molly Sims venter alle barn om temmelig kort tid. Etter Oscar-festen natt til mandag slo de uansett ut håret! Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Now You See Me»-stjernen Isla Fisher (39) ble i høst gravid med sitt tredje barn, som hun venter med «Borat»-stjernen Sacha Baron Cohen (43).

På tross av at hun nå nærmer seg slutten av svangerskapet, hindret ikke dét den vordende trebarnsmoren i å more seg på Vanity Fairs årlige Oscar-etterfest.

Stjerneparet, som fra før av har døtrene Olive (7) og Elula Lottie Miriam (4) sammen, kom hånd i hånd på den stripete løperen.

Isla Fisher stålte i en hvit, lang kjole med blått blomstermønster - som stod flott til de kobberfargede krøllene hennes, og som viste frem den struttende babymagen.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTTE FORELDREPAR: Høygravide Isla Fisher strålte i en blomstrete kjole med matchende øredobber på Vanity Fair-festen, mens ektemannen Sacha Baron Cohen (t.v) var stilig i sort smoking. Molly Sims og ektemannen Scott Stuber (t.h) nøt også en frikveld sammen. Foto: Splash News/ All Over Press
FLOTTE FORELDREPAR: Høygravide Isla Fisher strålte i en blomstrete kjole med matchende øredobber på Vanity Fair-festen, mens ektemannen Sacha Baron Cohen (t.v) var stilig i sort smoking. Molly Sims og ektemannen Scott Stuber (t.h) nøt også en frikveld sammen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Skuespiller og modell Molly Sims (41), som for nesten fem måneder siden annonserte at hun var fire måneder på vei, lot heller ikke den nært forestående fødselen stoppe henne.

Etter Oscar-utdelingen natt til mandag, troppet også hun opp på den stjernespekkede festen.

Sims, som fra før av har sønnen Brooks Alan (2) med filmprodusent Scott Stuber, viste frem babymagen i en ettersittende, glitrende blå kjole. Hun og ektemannen, som giftet seg i september 2011, poserte søtt sammen foran fotografene. 

Få med deg Se og Hørs Oscar-spesial 2015 her:

De to høygravide stjernene gikk altså for en helt annen stil enn den gravide «The Imitation Game»-skuespilleren Keira Knightley (29), som var iført en midnattsblå fløyelskjole som satt løst over magen på Vanity Fair-festen.

HOLDT KOKEN: Gravide Keira Knightley måtte se seg slått av Patricia Arquette i «beste kvinnelige birolle»-kategorien, men hun og ektemannen James Righton - som blir foreldre om et par måneder - koste seg på Vanity Fairs etterfest ut i de små timer. Foto: Splash News/ All Over Press
HOLDT KOKEN: Gravide Keira Knightley måtte se seg slått av Patricia Arquette i «beste kvinnelige birolle»-kategorien, men hun og ektemannen James Righton - som blir foreldre om et par måneder - koste seg på Vanity Fairs etterfest ut i de små timer. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Knightley, som var nominert i kategorien «beste kvinnelige birolle», hadde skiftet fra den yndige Valentino-kjolen hun var iført på Oscar-løperen sammen med ektemannen James Righton (31). «Love Actually»-skjønnheten har tidligere uttalt at hun unngår ettersittende plagg under svangerskapet.

- Det er mange som velger å bruke tettsittende antrekk, men det ønsker ikke jeg. Midjen min har forsvunnet, så jeg kan ikke gå med trange plagg, fortalte hun til pressen på SAG Awards i januar.

LES OGSÅ: - Ja, jeg har fått kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer