De høygravide stjernene slo seg løs på Oscar-fest

Isla Fisher, Molly Sims og Keira Knightley hadde nok krutt til å more seg på Vanity Fairs stjernespekkede etterfest.

GØY FOR GRAVIDE (f.v): De vordende foreldrene Sacha Baorn Cohen og Isla Fisher, Keira Knightley og James Righton, og Molly Sims venter alle barn om temmelig kort tid. Etter Oscar-festen natt til mandag slo de uansett ut håret!  Foto: Splash News/ All Over Press
GØY FOR GRAVIDE (f.v): De vordende foreldrene Sacha Baorn Cohen og Isla Fisher, Keira Knightley og James Righton, og Molly Sims venter alle barn om temmelig kort tid. Etter Oscar-festen natt til mandag slo de uansett ut håret! Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Now You See Me»-stjernen Isla Fisher (39) ble i høst gravid med sitt tredje barn, som hun venter med «Borat»-stjernen Sacha Baron Cohen (43).

På tross av at hun nå nærmer seg slutten av svangerskapet, hindret ikke dét den vordende trebarnsmoren i å more seg på Vanity Fairs årlige Oscar-etterfest.

Stjerneparet, som fra før av har døtrene Olive (7) og Elula Lottie Miriam (4) sammen, kom hånd i hånd på den stripete løperen.

Isla Fisher stålte i en hvit, lang kjole med blått blomstermønster - som stod flott til de kobberfargede krøllene hennes, og som viste frem den struttende babymagen.

Saken fortsetter under bildet.

Skuespiller og modell Molly Sims (41), som for nesten fem måneder siden annonserte at hun var fire måneder på vei, lot heller ikke den nært forestående fødselen stoppe henne.

Etter Oscar-utdelingen natt til mandag, troppet også hun opp på den stjernespekkede festen.

Sims, som fra før av har sønnen Brooks Alan (2) med filmprodusent Scott Stuber, viste frem babymagen i en ettersittende, glitrende blå kjole. Hun og ektemannen, som giftet seg i september 2011, poserte søtt sammen foran fotografene. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer