- De holdt hender under bordet

Det er kun en knapp måned siden Scarlett ble singel. Nå er hun allerede i armene på en ny mann.

SLÅENDE VAKKER: Det er ikke vanskelig å skjønne at menn faller som fluer for den flotte skuespilleren. Foto: Stella  Pictures
SLÅENDE VAKKER: Det er ikke vanskelig å skjønne at menn faller som fluer for den flotte skuespilleren. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det går fort i svingene for Hollywood-stjernen Scarlett Johansson (28). Etter skilsmissen fra ektemannen Ryan Reynolds (36) i 2011 har den flotte blondinen blitt knyttet til en rekke menn.

I tre måneder hadde hun en het romanse med den 24 år eldre «Milk»-stjernen Sean Penn (52), hun ble observert på flere stevnemøter med kjekkasen Bradley Cooper (37) og forrige måned gjorde hun det slutt med forretningsmannen Nate Naylor (27).

Sist ute i rekka er den franske journalisten Romain Dauriac, skriver amerikanske nettsteder.

Paret skal ha blitt sett på flere romantiske dater i New York i løpet av kort tid, og på Thanksgiving nøt de en romantisk middag sammen på Beatrice Inn i storbyen.

- De holdt hender under bordet hele kvelden, og virket veldig forelsket. Og da de røyket på utsiden holdt de også hverandre i hendene, sier et øyevitne til New York Post.

Søndag hadde Scarlett med seg franskmannen på premieren av sin nyeste film «Hitchcock».

Duoen skal ha møtt hverandre gjennom deres felles venn Fuzi Uvtpk, en tatovør som nylig ga Johansson et nytt kroppskunstverk i form av en hestesko med påskriften «Lucky You».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hvem etterligner Scarlett her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer