- De holdt hender og kysset

Bruce Willis datter har falt pladask for «Glee»-stjernen.

FLØRTENDE BLIKK: Det var lett å se at Rumer Willis og Chord Overstreet er begeistret for hverandre, da de to festet sammen i Beverly Hills lørdag. Foto: All Over Press
FLØRTENDE BLIKK: Det var lett å se at Rumer Willis og Chord Overstreet er begeistret for hverandre, da de to festet sammen i Beverly Hills lørdag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kun seks dager etter at det ble kjent at Rumer Willis - datter av skuespillerne Bruce Willis og Demi Moore - hadde slått opp med kjæresten Micah Alberti, ser det ut til at 22-åringen allerede har funnet en ny mann i livet sitt.

Den vakre brunetten har de siste dagene flere ganger blitt sett i armene til skuespilleren Chord Overstreet (22), som er kjent fra den populære TV 2-serien «Glee».

Lørdag skal de to ha flørtet åpenlyst under en kjendisfest i Beverly Hills, ifølge People.

- Paret holdt hender og kysset flere ganger, skriver bladet.

Forrige helg skal paret heller ikke ha lagt skjul på sine følelser for hverandre, da de dro på tur sammen til Las Vegas.

- Chord flørtet heftig med Rumer. De hadde det veldig gøy sammen, sier en kilde til People.

Hverken Chord eller Rumer har foreløpig kommentert kjærlighetsryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Flest menn vil ha Jennifer