<strong>GJENFORENT:</strong> Blake Lively og Penn Badgley gikk i oktober fra hverandre etter et tre år langt forhold. Men i helgen nøt de to hverandres selskap under Coachella-festivallen i California. Her i et bilde fra TV-serien «Gossip Girl». Foto: Stella Pictures
GJENFORENT: Blake Lively og Penn Badgley gikk i oktober fra hverandre etter et tre år langt forhold. Men i helgen nøt de to hverandres selskap under Coachella-festivallen i California. Her i et bilde fra TV-serien «Gossip Girl». Foto: Stella Pictures Vis mer

- De holdt hender hele kvelden

Har kjendisparet funnet tilbake til hverandre?

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I TV-serien «Gossip Girl» har Penn Badgley og Blake Livelys rollefigurer gått inn og ut av forhold med hverandre flere ganger.

Men nå raser spekulasjonene om det to skuespillerne også kan ha funnet tilbake til hverandre privat. Penn og Blake gikk i oktober hver sin vei etter tre år som kjærester.

Ifølge nettsiden til kjendisbloggeren Perez Hilton, skal de to ha sett mer ut som kjærester enn bare gode venner, da de dro sammen på rockefestivalen Coachella i California i helgen.

- De holdt hender hele tiden mens de hygget seg i VIP-området, sier øyenvitner ifølge PerezHilton.com.

Verken Penn Badgley eller Blake Lively har foreløpig kommenter romanseryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: På hemmelig middag med DiCaprio

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer