MER ENN BARE GODE VENNER: Miley Cyrus og Dane Cook skal ha tatt vennskapet et skritt videre. Foto: Instagram/Dane Cook
MER ENN BARE GODE VENNER: Miley Cyrus og Dane Cook skal ha tatt vennskapet et skritt videre. Foto: Instagram/Dane CookVis mer

- De holder på med hverandre

Miley Cyrus skal ha funnet tonen med den dobbelt så gamle komikeren Dane Cook.

SEOGHØR.NO: De siste månedene har skandaleartisten Miley Cyrus (22) vært linket til Victoria's Secret-modellen Stella Maxwell (24), men for to uker siden avslørte sangfuglen selv at hun var singel.

- Jeg er panseksuell, og veldig åpen om det, men jeg er ikke i noe forhold, fortalte hun til Elle.

«Panfili eller panseksualitet er å tiltrekkes følelsesmessig og/eller seksuelt av en person uavhengig av vedkommendes biologiske kjønn eller dens kjønnsidentitet. Dette inkluderer også de personer som ikke faller innenfor den duale kjønnstenkningen som bifili innebærer».

«Panfili beskrives noen ganger som egenskapen å kunne elske en person uavhengig av kjønn», ifølge Wikipedia.

- Jeg er 22 år og går på dater. Jeg forandrer stil annen hver uke, og det gjelder for hvem jeg er sammen med også, fortsatte Miley til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

HÅND I HÅND: I sommer hang Miley og modellen Stella Maxwell sammen som erteris, og det dukket også opp bilder av de to i hete omfavnelser. Foto: Splash News
HÅND I HÅND: I sommer hang Miley og modellen Stella Maxwell sammen som erteris, og det dukket også opp bilder av de to i hete omfavnelser. Foto: Splash News Vis mer

Og nå kan det se ut som om popstjernen har gått videre igjen.

Miley skal nemlig ha funnet tonen med komikeren Dane Cook (43), melder UsWeekly.

- De holder på med hverandre, sier en kilde til bladet.

Duoen har vært venner i flere år, og i desember 2013 ble de blant annet sett dansende sammen på baren «The Woods» i Los Angeles.

- Du må jobbe med bikiniskillet ditt, Miley. Nå ser puppene dine ut som to skjeer med fransk vaniljeis, har Cook skrevet på Twitter tidligere.

«The Wrecking Ball»-stjernen og Cook poster også ofte bilder av hverandre på sosiale medier, og nå skal altså vennskapet ha utviklet seg til noe mer, ifølge bladet.

 

 

- Jeg er mer ekstrem enn gutter

Etter at Miley brøt forlovelsen med Liam Hemsworth (25) i fjor, var hun kjæreste med Patrick Schwarzenegger (21) i et halvt år, men forholdet tok slutt i april.

Kort tid etter bruddet klinte sangfuglen til med både en mann og en kvinne på samme kveld en fuktig natt i Las Vegas.

Og i Elle intervjuet forklarte Cyrus at hun nekter å identifisere seg med tradisjonelle kjønnsstereotyper.

- Jeg klarer ikke å forholde meg til de forventningene folk har laget for menn og kvinner. Jeg vet jeg er mer ekstrem og gal enn de fleste gutter, men det betyr ikke at jeg er en gutt.

- Her om dagen tok jeg på meg en rosa kjole fordi jeg følte meg søt. Jeg kan bake muffins for så å dra og spille hockey, delte hun.

EKS-KJÆRESTEN: I fire år var Miley Cyrus sammen med «The Hunger Games»-kjekkasen Liam Hemsworth. I ett år var de også forlovet.  Foto: Ap
EKS-KJÆRESTEN: I fire år var Miley Cyrus sammen med «The Hunger Games»-kjekkasen Liam Hemsworth. I ett år var de også forlovet. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Miley Cyrus slet med sterk angst og depresjon