- De hjalp meg videre i en tung periode

«Jakten»-Bente bruker spesielle metoder for å komme over morens død.

TERAPI: Bente  fra Trondheim mener at den daglige kontakten med hestene har fungert som terapi for å komme over sorgen. Foto: TV 2
TERAPI: Bente fra Trondheim mener at den daglige kontakten med hestene har fungert som terapi for å komme over sorgen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Jakten»-bonde Bente Fremo (26) fra Melvik i Trondheim mistet mammaen sin i en dramatisk bilulykke da hun bare var 14 år. For å takle sorgen har hun brukt hestene som terapi.

- Det mest dramatiske i livet mitt var jo da mamma døde. Hadde jeg ikke vært i stallen hver dag til klokken 22.00, og ikke hatt hesten min, hadde det kanskje vært annerledes. Hesten er et terapidyr, og det tror jeg har hatt veldig stor innvirkning på meg, sier hun til Her og Nå.

Bente har egen gård og en suksessfull karriere som hestetrener, og det eneste hun mangler i livet nå er en mann å dele den med - og hun har klare krav til hvordan han skal være:

- Han får ikke lov til å sitte i sofaen og drikke Cola. Ellers må han være lojal, ærlig, ha humor og være glad i dyr, sier den blide 26-åringen videre.

Og om hun finner kjærligheten kan du se på TV 2 hver mandag klokken 20. Sjekk ut Seher.nos TV-guide her for mer program-info!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Harper gir Pappa Beckham grå hår 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer