Nicole Kidman:

- De hjalp meg gjennom skilsmissen

Takker sine to gode venner og kollegaer for støtten i den vanskelige tiden.

STØTTE: Kidman var knust etter det overraskende bruddet fra Tom Cruise, og fikk god trøst av vennene Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness. Foto: NTB Scanpix
STØTTE: Kidman var knust etter det overraskende bruddet fra Tom Cruise, og fikk god trøst av vennene Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Filmstjernene Nicole Kidman (51) og Tom Cruise (56) var et av Hollywoods mest profilerte ektepar på 90-tallet.

Duoen giftet seg i 1990 og adopterte datteren Isabella (26) og Connor (24) sammen, før de skilte lag etter 11 års ekteskap i 2001. Kidman har tidligere fortalt at det var Tom som plutselig ville skilles, og at bruddet kom som lyn fra klar himmel.

Skilsmissen ble ikke enklere da det ble klart at «Mission Impossible»-stjernen fikk foreldreretten for begge barna. Og hun mistet mer og mer kontakten med ungene da hun meldte seg ut av den omstridte Scientologi-kirken og flyttet tilbake til sitt hjemland Australia.

Nå takker Nicole sine gode venner, skuespillerparet Hugh Jackman (50) og kona Deborra-Lee Furness (63), for all støtte hun fikk i den vanskelige perioden.

Saken fortsetter nedenfor.

- Hugh og Deb var en stor del av healing-prosessen min da jeg ble skilt, forteller hun til Australian Women's Weekly, ifølge Us Weekly, og legger til:

- De var noen av mine aller beste venner gjennom den perioden.

Vennskapet til både Jackman og Furness strekker seg langt tilbake. De kommer alle tre fra Australia, og fant raskt tonen da de traff hverandre i Los Angeles hvor de alle prøvde lykken som skuespillere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer