STØTTE: Kidman var knust etter det overraskende bruddet fra Tom Cruise, og fikk god trøst av vennene Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness. Foto: NTB Scanpix
STØTTE: Kidman var knust etter det overraskende bruddet fra Tom Cruise, og fikk god trøst av vennene Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nicole Kidman:

- De hjalp meg gjennom skilsmissen

Takker sine to gode venner og kollegaer for støtten i den vanskelige tiden.

Publisert

Filmstjernene Nicole Kidman (51) og Tom Cruise (56) var et av Hollywoods mest profilerte ektepar på 90-tallet.

Duoen giftet seg i 1990 og adopterte datteren Isabella (26) og Connor (24) sammen, før de skilte lag etter 11 års ekteskap i 2001. Kidman har tidligere fortalt at det var Tom som plutselig ville skilles, og at bruddet kom som lyn fra klar himmel.

Skilsmissen ble ikke enklere da det ble klart at «Mission Impossible»-stjernen fikk foreldreretten for begge barna. Og hun mistet mer og mer kontakten med ungene da hun meldte seg ut av den omstridte Scientologi-kirken og flyttet tilbake til sitt hjemland Australia.

Nå takker Nicole sine gode venner, skuespillerparet Hugh Jackman (50) og kona Deborra-Lee Furness (63), for all støtte hun fikk i den vanskelige perioden.

Saken fortsetter nedenfor.

NÆRE VENNER: Nicole Kidman og hennes nåværende ektemann, Keith Urban, er gode venner med Hugh Jackman og kona Deborra-Lee Furness. Foto: NTB Scanpix
NÆRE VENNER: Nicole Kidman og hennes nåværende ektemann, Keith Urban, er gode venner med Hugh Jackman og kona Deborra-Lee Furness. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hugh og Deb var en stor del av healing-prosessen min da jeg ble skilt, forteller hun til Australian Women's Weekly, ifølge Us Weekly, og legger til:

- De var noen av mine aller beste venner gjennom den perioden.

Vennskapet til både Jackman og Furness strekker seg langt tilbake. De kommer alle tre fra Australia, og fant raskt tonen da de traff hverandre i Los Angeles hvor de alle prøvde lykken som skuespillere.

- Nicole bodde med kona mi Deb da hun først dro til Hollywood, så de er veldig nære venner, fortalte Jackman i februar til Express.co.uk.

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ LERRETET: I den oscar-nominerte filmen Australia spilte Kidman og Jackman elskere. Foto: NTB Scanpix
PÅ LERRETET: I den oscar-nominerte filmen Australia spilte Kidman og Jackman elskere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ting kunne derimot raskt blitt litt ubehagelig mellom trioen da Kidman og Jackman kapret hovedrollene i det romantiske dramaet «Australia» i 2008. Her spilte nemlig duoen elskere og hadde flere hete scener sammen.

- Det er kanskje unødvendig å si, men Deb var ikke på settet da vi filmet kysse-scenene. Det ville ha vært ubehagelig. Jeg sa: «La oss snakke om dette, og siden vi begge elsket prosjektet skapte vi en atmosfære som var trygg», forklarte han til nettstedet.

Fant lykken igjen

I juni 2006, etter å ha kjent hverandre i kun seks måneder, giftet Nicole seg med countrysangeren Keith Urban (51).

Begge var den gang i slutten av 30-årene, og «Australia»-stjernen har røpet at hun gjerne skulle ha truffet ektemannen tidligere i livet.

- Jeg elsker ham! Jeg skulle ønske vi hadde flere år sammen. Men jeg er uansett bare takknemlig for at jeg møtte ham i det hele tatt, har hun sagt til Hello magazine.

Sammen har de døtrene Sunday (10) og Faith (8).

Saken fortsetter nedenfor.

- Det er mitt ansvar å elske dem

I årene etter skilsmissen fra Tom Cruise skal Kidman ha jobbet med å gjenoppbygge kontakten med Isabella og Connor, og i dag skal visstnok ting være bedre mellom dem.

- Bella bor like utenfor London. Hun føler seg mer britisk. Vi bodde i England da vi filmet «Eyes Wide Shut», «Mission Impossible» og «The Portrait of a Lady». De hadde begge britisk aksent da de var små, fortalte 51-åringen til Vanity Fair sist måned.

Hun la samtidig til at Connor bor i Miami hvor han jobber i musikkindustrien.

Saken fortsetter nedenfor.

Oscar-vinneren har tidligere sjelden uttalt seg om sine to eldste barn, men i november gjorde hun også et unntak.

- Jeg er veldig privat rundt dette. Jeg blir nødt til å verne om disse forholdene. Jeg vet med 150 prosent sikkerhet at jeg ville ofret livet mitt for barna mine, for det er det som er meningen med livet mitt, fortalte hun i et intervju med magasinet Who.

Scientolog-kirken, hvor særlig Isabella er svært aktiv, skal ha vært hovedgrunnen til det fraværende forholdet mellom Nicole og barna, men til Who fortalte firebarnsmammaen at hun føler ubetinget kjærlighet til Isabella og Connor.

- De er voksne. De tar sine egne valg. De har valgt å være scientologer, og som mor, er det mitt ansvar å elske dem. Jeg er et eksempel på den toleransen, og jeg mener at uansett hva barna dine gjør, vis dem kjærlighet. Barna må få vite at kjærlighet er tilgjengelig, og her er jeg åpen. Jeg mener dette er veldig viktig og at det er galt å frata kjærlighet fra et barn, et forhold eller en familie. Det er vår oppgave som foreldre å alltid tilby ubetinget kjærlighet, forklarte hun.

LES OGSÅ: Pink avslører en rekke spontanaborter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer