BARE GODE VENNER? Lady Gaga og Jeremy Renner skal ha tilbrakt mye tid sammen den siste perioden. Foto: NTB Scanpix
BARE GODE VENNER? Lady Gaga og Jeremy Renner skal ha tilbrakt mye tid sammen den siste perioden. Foto: NTB ScanpixVis mer

Lady Gaga:

- De henger mye sammen

Nysingle Lady Gaga blir linket til Jeremy Renner.

For en måned siden kom nyheten om at Lady Gaga (32) og agenten Christian Carino (50) hadde gjort det slutt - kun tre måneder etter at forlovelsen mellom dem ble kjent.

Dette bekreftet en av sangerens representanter overfor People.

- Det funket bare ikke. Forhold tar slutt, fortalte en kilde til nettstedet, og la samtidig til at det ikke lå noe dramatikk bak valget.

Bruddspekulasjonene begynte først å svirre da popstjernen dukket opp uten forlovelsesring under Grammy-utdelingen 10. februar.

Flere bet seg da merke i at Lady Gaga ikke takket forloveden da sangen «Shallow», fra filmen «A Star is Born», stakk av med pris. Carino var heller ikke til stede under utdelingen.

Saken fortsetter nedenfor.

«Nyter singellivet»

Nå blir artisten linket til en ny mann: Hollywood-stjernen Jeremy Renner (48), kjent fra suksessfilmer som «The Avengers», «Mission: Impossible» og «American Hustle», melder Us Weekly.

- De henger mye sammen, sier en venn nær duoen til nettstedet.

Videre sier kilden at han «ikke tror det er noe romantikk mellom dem foreløpig», men at «Gaga har tilbrakt mye tid» med Jenner og datteren hans Ava (6).

Fra 2014 til 2015 var skuespilleren, som tidligere har slått tilbake på rykter om at han er homofil, gift med den kanadiske modellen Sonni Pacheco. Det er hun som er mor til datteren hans.

Saken fortsetter nedenfor.

FILMSTJERNE: Her er Jeremy Jenner i en scene fra filmen Captain America: Civil War fra 2016 sammen med Elizabeth Olsen. Foto: NTB Scanpix
FILMSTJERNE: Her er Jeremy Jenner i en scene fra filmen Captain America: Civil War fra 2016 sammen med Elizabeth Olsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Us Weekly skriver også at «Pokerface»-stjernen ikke ser ut til å deppe over det avlyste bryllupet, men i stedet nyter tiden som singel.

Søndag festet og koste blant annet artisten seg sammen med «The Real Housewives of Beverly Hills»-paret, Lisa Vanderpump (58) og ektemannen Ken Todd (61), på deres kjendisrestaurant Pump, i West Hollywood.

- De var alle i strålende humør. De drakk og danset, forteller et øyenvitne, og fortsetter:

- Jeg fikk også muligheten til å danse og snakke med Gaga. Hun var så søt. Jeg sa jeg ønsket å bli skuespiller, og hun fortalte meg at hun har troen på meg og at jeg aldri må gi opp drømmen min. Hun kunne ikke vært søtere.

Saken fortsetter nedenfor.

To brutte forlovelser

Det var i februar 2017 at forholdet mellom Lady Gaga og agenten hennes Christian Carino ble bekreftet overfor People. Bare noen måneder tidligere hadde duoen blitt observert i het omfavnelse under en Kings of Leon-konsert, og romanseryktene begynte raskt å svirre.

Carino er en anerkjent mann i bransjen. Han jobber for det anerkjente agentbyrået CAA i Los Angeles, og representerer stjerner som Jennifer Lopez, Neil Patrick Harris, Jared Leto, Johnny Depp og Margot Robbie.

Et drøyt år før sangfuglen forelsket seg i agenten sin, brøt hun forlovelsen med sin daværende kjæreste, Taylor Kinney (37), etter fem år som kjærester.

- Vi har alltid sett på hverandre som sjelevenner. Akkurat som andre par har vi hatt våre opp- og nedturer og nå tar vi en pause, skrev artisten på Instagram etter at bruddet ble kjent.

Videre ba hun fansen være snille med dem begge i den vanskelige tiden.

- Vi er begge kunstnere, og håper at vi skal klare å takle lange avstander og tettpakkete timeplaner. Vær snille og hei på oss. Vi elsker hverandre veldig mye.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

LES OGSÅ: - Klarer ikke se på meg selv som singel

Søkte hjelp hos stamme i Peru etter ekteskapsbruddet

Søkte hjelp hos stamme i Peru etter ekteskapsbruddet

- Det fineste han har gjort, er å slå opp med meg

- Det fineste han har gjort, er å slå opp med meg

- Hun synes det var både morsomt og grusomt

- Hun synes det var både morsomt og grusomt

- Han synes det er vanskelig å se på

- Han synes det er vanskelig å se på

- Jeg har ikke fortjent dette

- Jeg har ikke fortjent dette

Transkjønnede Indya stjal showet i dristig kjole

Transkjønnede Indya stjal showet i dristig kjole

Viser frem babyen for første gang

Viser frem babyen for første gang

Avsluttet bisettelsen med pølsefest

Avsluttet bisettelsen med pølsefest

Røper detaljer om sønnen for første gang

Røper detaljer om sønnen for første gang

Raser mot rykter etter innleggelsen

Raser mot rykter etter innleggelsen

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255