«De hater meg alle sammen»

Britney Spears innrømmer at hun fikk panikk på sin første dag som «X Factor»-dommer.

SLET MED Å TAKLE BUINGEN: Britney Spears sa tirsdag i et intervju med talkshow-verten Jay Leno (t.h.) at hun slet med å takle buingen fra publikum i starten av jobben som «X Factor»-dommer. Til venstre hennes dommerkollega Simon Cowell. Foto: All Over Press
SLET MED Å TAKLE BUINGEN: Britney Spears sa tirsdag i et intervju med talkshow-verten Jay Leno (t.h.) at hun slet med å takle buingen fra publikum i starten av jobben som «X Factor»-dommer. Til venstre hennes dommerkollega Simon Cowell. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Britney Spears (30) gjør for tiden stor suksess som dommer i den amerikanske utgaven av TV-programmet «X Factor».

Men i et intervju med talkshow-verten Jay Leno tirsdag, avslørte «Toxic»-sangerinnen og hennes dommerkollega Simon Cowell at Britney slet med å takle buingen fra publikum under starten av innspillingen.

- Etter to timer den første kvelden snakket vi sammen, og hun sa « jeg vet ikke om jeg burde gjøre dette. De hater meg alle sammen, de buer på meg.

- Jeg svarte «bare bli vant til det. Du klarer deg fint» sa Cowell.

Til tross for de beroligende komplimentene tok det det tid før Britney ble varm i dommerstolen.

Under «X Factor»-runden i Greensboro i North Carolina ble Britney filmet mens hun stakk av i panikk, og måtte overtales til å fortsette.

- Jeg var ekstremt nervøs. Det er ikke som å stå på scenen hvor du beveger deg rundt hele tiden. De sitter der og buer deg. Det er skummelt. Du tenker «herregud!», sier Britney.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «X Factor» ødelegger forholdet deres

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer