ANSTRENGT: Forholdet mellom Oscar-vertene James Franco og Anne Hathaway var kunstig og forglemmelig ifølge kritikerne. Også utenfor scenen skal de to ha utviklet et anstrengt forhold...  Foto: All Over Press
ANSTRENGT: Forholdet mellom Oscar-vertene James Franco og Anne Hathaway var kunstig og forglemmelig ifølge kritikerne. Også utenfor scenen skal de to ha utviklet et anstrengt forhold... Foto: All Over Press Vis mer

- De hater hverandre

Derfor manglet den gode kjemien mellom Oscar-vertene.

Publisert
SEHER.NO: Under helgens Oscar-utdeling på Kodak Theatre i Hollywood, var det skuespillerne Anne Hathaway (28) og James Franco (32) som ledet showet.

Men Oscar-vertene har måttet tåle hardt kritikk for måten de løste det ærefulle oppdraget på. Spesielt «127 Timer»-aktuelle Franco har blitt slaktet både av kritikere og Twitter-brukere:

- Det var ingen god kveld å være på internett for Francos nære rådgivere, da den ellers så likandes og snåle skuespilleren ble tynt over alt for sin livløse opptreden, skriver The Hollywood Reporters anmelder.

Det som går igjen i flere av anmeldelsene er det skjeve «arbeidsforholdet» mellom de to unge skuespillerne. For der Franco oppførte seg som en fraværende og uinteressert dust, gjorde Hathaway en helhjertet, men dels mislykket innsats for å holde showet i gang. Denne skjevheten skal ha ført til et svært anstrengt forhold mellom dem:

- De begynte å virkelig hate hverandre under prøvene til Oscar-utdelingen, sier en kilde til UsWeekly.

- Hun var nødt til å komme med all energien, han brydde seg ikke i det hele tatt, forteller en annen innsidekilde.

Talspersoner for begge Hollywood-stjernene avviser imidlertid hatforholdet. Men hvem kan vel klandre vakre, engasjerte Hathaway om hun er litt bitter på sløve Franco? Med tanke på at TV-produsentene skal ha vært illsinte etter Oscar-utdelingen - og at diverse anmeldere mener at vertskapets innsats var både halvhjertet og forglemmelig...

32 år gamle Franco var uansett såpass barnslig at han dro rett tilbake til New York etter TV-sendingen, fordi han visstnok var misfornøyd med showet.

Anne Hathaway ledet Nobel-konserten i forbindelse med utdelingen av Nobels fredspris sammen med Denzel Washington (56) i Oslo før jul.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nei, dette er ikke Jahn Teigen  
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer