- De hater hverandre

Full strid mellom country-stjernene Taylor Swift og Carrie Underwood.

MISLIKT: Taylor Swift påstår at Carrie Underwood er frekk mot henne forteller en kilde til Us Weekly. Foto: Stella Pictures
MISLIKT: Taylor Swift påstår at Carrie Underwood er frekk mot henne forteller en kilde til Us Weekly. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag kveld avholdes Grammy-utdelingen i Los Angeles for 55. gang.

Country-stjernene Taylor Swift (23) og Carrie Underwood (29) gjør hva de kan for å ikke møte på hverandre under den tradisjonsrike musikkfesten.

Ifølge en kilde Us Weekly har snakket med hater nemlig de to sangerinnene hverandre.

- Taylor føler at Carrie alltid er frekk mot henne, så hun prøver å unngå å ha noe med henne å gjøre. De begge prøver det, siden de hater hverandre, forklarer kilden.

I fjor ledet Underwood og country-kollega Brad Paisley (40) Country Music Association Awards, og fra scenen gjorde duoen narr av Swifts megahit «We are never ever getting back together».

- Det beste byttet for Kennedy-familien i år må ha vært å få Taylor inn i familien, og Arnold Schwarzenegger ut, sa Praisley og henviste til at Swift datet Conor Kennedy (18).

Det vil si datet, kunne Underwood opplyse sin kollega.

- Hva?! Hvorfor får jeg aldri med meg sånne ting? Kommer de aldri til å bli sammen igjen?

- Never, never, never ever, sa Underwood til latter fra publikum.

Taylor Swift åpner forøvrig årets Grammy-show. Om det er med låten «We are never ever getting back together» vites ikke...


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer