Justin og Hailey Bieber:

«De hater å se oss lykkelige»

En video av popstjernen Justin Bieber, som tilsynelatende kjefter på kona, gikk viralt.

KJEFTER HAN PÅ KONA? Denne video har spredt seg i sosiale medier, flere mener Justin kjefter på kona. Video: Twitter/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tre år siden gikk Justin Bieber (27) ned på kne og fridde til Hailey Baldwin (24) - nå Bieber - på en ferie på Bahamas. Samme høst ble de mann og kone, da de giftet seg ved et kontor i New York City.

Selve bryllupsseremonien og festen fant imidlertid ikke sted før året etter. Under et storslått bryllup i Sør-Carolina sa paret nok en gang ja til å tilbringe resten av sine liv sammen.

Ekteskapet har, som ekteskap flest, ikke vært plettfritt. Paret har flere ganger vært ærlige om utfordringene i starten av forholdet, men sparer heller ikke på lovord om hverandre.

Flere mener imidlertid at paret slettes ikke har et godt ekteskap, og bruker virale videoer på sosiale medier som bevis på at 27-åringen ikke behandler kona bra.

Nå har nok en video spredt seg.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Roper mot kona

Videoen det er snakk om er fra tidligere i juli, da flere kjendiser, deriblant Justin og Hailey Bieber, var til stede i Las Vegas.

I den nevnte videoen ser man ekteparet passere, mens «Peaches»-sangeren gestikulerer stort med et frustrert uttrykk i ansiktet, og tilsynelatende roper mot kona.

Videosnutten er kun et par sekunder lang, og man ser verken hva som skjer før eller etter paret passerer. Likevel trekker flere konklusjonen om at popstjernen kjefter på Hailey.

Øyevitner mener derimot at dette er langt fra sannheten.

«Vennene mine og jeg var med/bak ham hele kvelden. Han var i det beste humøret og fortalte henne en historie, men selvsagt elsker internett deres små scenarioer», har en skrevet på Twitter.

Kilder har uttalt overfor E! News at Justin og Hailey var til stede i Las Vegas sammen med blant andre Kendall Jenner (25) og Justine Skye (25), og det skal ha vært god stemning hele tiden.

Hailey har selv repostet en video fra Vegas-helgen på Instagrams historiefunksjon, og omtaler helgen som «den beste». Onsdag tok hun også et oppgjør med ryktene, da hun på bildedelingstjenesten gikk langt i å avkrefte at ektemannen kjeftet på henne i den virale videoen.

«Tenker på hvor fantastisk forrige helg var. Hadde den beste stunden og var omringet av så mye kjærlighet», skriver hun, og fortsetter:

«Alt annet som blir hevdet stemmer ikke. Ikke mat dere selv med all negativiteten, folkens», skrev hun.

Foto: Skjermbilde/ Instagram
Foto: Skjermbilde/ Instagram Vis mer

En fanbruker på Instagram ved brukernavnet jbiebertraacker, som har 153 000 følgere, hevder også at Hailey har svart på en melding relatert til hendelsen som er filmet.

Ifølge brukeren skal hun ha skrevet følgende:

«Jeg kan love at det var den morsomste helgen fylt med kjærlighet, og det var null kjefting av noen form. Internett tar det ut av kontekst atter en gang. De hater å se oss lykkelige».

- Adrenalin

Justin skal ha opptrådt samme kveld, blant annet under åpningen av nattklubben Delilah og senere på en etterfest på nattklubben XS, ifølge Billboard. Det er etter sistnevnte opptreden videoen skal ha blitt filmet.

En fan som var til stede mener stjernen kun hadde masse energi og var engasjert.

«Han kjeftet ikke og vi var der for å vitne det hele når det skjedde. Han var full av adrenalin. (...) Ikke spre falsk informasjon om noen, spesielt når du kun anerkjenner det du selv mener det ser ut som», har hun skrevet på Twitter.

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

Videoen skal ha blitt filmet kort tid etter at 27-åringen forlot scenen, og det skal ikke ha vært annet enn god stemning mellom ekteparet, hevder en tredje fan.

«Han var så giret opp etter opptredenen, og alle smilte og lo. Hvis du ikke var der, ikke kommenter situasjonen! Det er et kort klipp, og dessverre er ikke hele videoen der ute. Men, jeg kan hundre prosent fortelle at det ikke var noe sinne involvert», skriver en tredje.

- Hadde ikke vært her

Som nevnt har ekteparet flere ganger vært åpen og ærlig om utfordringene som har fulgt. Tidligere i år åpnet Hailey seg til magasinet Elle, hvor hun blant annet snakket om hvordan det var å gifte seg ung.

Hailey var bare 21 år gammel da hun giftet seg, men det skremte ikke henne.

- Jeg giftet meg da jeg var 21 år, to måneder før jeg fylte 22 år, som er vanvittig ungt. Det høres nesten latterlig ut når du sier det høyt, sa hun i intervjuet.

Hun la heller ikke skjul på at paret hadde sine opp- og nedturer. En krangel her og der virker imidlertid ikke å være noe problem.

- Det føles egentlig ikke ut som arbeid, fordi jeg elsker ham så mye. Jeg ser for meg at vi skal være sammen for alltid, innrømmet hun den gang.

Da hun i juni satte seg ned for en prat med skuespiller Yvonne Orji (37) på sin egen YouTube-kanal, kunne hun likevel fortelle at det er spesielt én ting som holder ekteskapet intakt.

- Folk spør meg hele tiden: «Hva vil du si er det viktigste i forholdet deres? Dere ser så lykkelige ut». Og da svarer jeg: «Det er troen vår». Hvis vi ikke hadde hatt troen, så hadde vi ikke vært her. Vi hadde ikke vært sammen, fortalte hun.

LES OGSÅ: - Det var på tide å gi slipp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer