GIFTER SEG?: Rykter skal ha det til at Brad og Angelina snart skal gifte seg, og allerede har inngått en ekteskapskontrakt verd over èn milliard kroner.  Foto: All Over Press
GIFTER SEG?: Rykter skal ha det til at Brad og Angelina snart skal gifte seg, og allerede har inngått en ekteskapskontrakt verd over èn milliard kroner. Foto: All Over PressVis mer

- De har valgt kirke

Brad Pitt ønsker å bli rettmessig far til Angelinas adoptivbarn, de har laget ekteskapskontrakt, og skal ha bestilt kirke.

SEHER.NO: Superparet Brad Pitt (44) og Angelina Jolie (32) skal ha blitt observert på vei inn i en rettssal i Monterey Park onsdag i forrige uke.

Årsaken skal være den at Brad nå ønsker å bli rettmessig adoptivfar for Angelinas tre adoptivbarn, skriver Star Magazine.

For selv om filmparet omtaler seg som "the Jolie-Pitts", er ikke barna formelt Brads.

Og hva enn det var paret formaliserte i rettssalen, så det hvertfall ut til at de ville feire, for senere på kvelden ble de observert ute på middag med Clint Eastwood og kona Dina Ruiz i Brentwood.

Ifølge kilder så det ut til at parene hadde det svært trivelig sammen, og alle, med unntak av Angelina, drakk masse rødvin og lo godt gjennom hele kvelden.

Kilder skal også ha det til at Brad og Angelina er i ferd med å formalisere deres forhold og nå ønsker å inngå ekteskap.

Ifølge Star skal paret allerede ha valgt kirken de ønsker å gifte seg i, nemlig Saint Louis Cathedral i New Orleans.

I tillegg skal paret nylig ha underskrevet en ekteskapskontrakt på i overkant av èn milliard kroner.

Denne vil da sikre deres adoptivbarn, Maddox (6), Pax (4), Zahara (3), samt deres biologiske datter Shiloh (20. måneder).

Både Brad og Angelina har tidligere vært gjennom tøffe skilsmisser og begge vet at mye kan skje innad i et ekteskap. Dermed ønsker de å beskytte barna, dersom noe slikt skulle skje i dette tilfellet.

- Du vil ikke oppleve en bråkete omsorgskamp her. Brad vil alltid være deres far og Angelina har ingen intensjoner om å hindre det, sier en venn av paret.

I avtalen står det også at Brad og Angelina vil dele omsorgsretten for barna.

- De ønsker å sikre at barna deres skal ha alt de trenger i fremtiden. Men forhåpentligvis vil de også ha lykkelig gifte foreldre også, sier kilden.

Og nå ser det også ut til at den lykkelige familien på seksøkes. For ryktene om at Angelina igjen venter barn blusset opp igjen i forrige uke, da hun viste frem en tydelig gravid mage under Independent Spirit Awards.

LES OGSÅ: - Angelina er gravid

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.