Rihanna og ASAP Rocky:

- De har vært sammen siden i sommer

De to artistene skal ha vært uadskillelige den siste tiden.

HETT: Her er ASAP Rocky og Rihanna avbildet sammen under Fashion Awards i London i desember i fjor. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB
HETT: Her er ASAP Rocky og Rihanna avbildet sammen under Fashion Awards i London i desember i fjor. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I januar i år ble det kjent at Rihanna (32) og kjæresten, den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel (32), hadde gjort det slutt. De hadde da vært sammen i rundt tre år.

Kort tid etter ble popstjernen koblet til rapperen ASAP Rocky (32), hvis egentlige navn er Rakim Mayers.

Det var etter at de to artistene deltok sammen på hip hop-kollektivet ASAP Mobs årlige veldedighetskonsert i New York at romanseryktene begynte å svirre.

Derfra dukket det nemlig opp bilder av duoen i sosiale medier som viste at de poserte og lo sammen, mens de så ut til å nyte hverandres selskap, skrev blant annet TMZ og Hot97 den gang.

Vennskap ble kjærlighet

Allerede måneden før, i desember 2019, hadde de to også blitt sett sammen på en av rapperens konserter i Sverige, ifølge Daily Mail, og samme måned poserte de i tillegg sammen på Fashion Awards i London.

Vis mer

Nå dukker det opp nye opplysninger om det angivelige forholdet mellom duoen.

- ASAP har vært interessert i Rihanna i årevis, og han har alltid vært initiativtaker til å flørte med henne, forteller en kilde til Us Weekly, og legger til at Rihanna på sin side alltid bare har sett på ham som en venn.

Men det skal det være slutt på nå.

- Ting forandret seg mellom dem i løpet av sommeren og de «hooket» endelig opp. De har vært sammen siden da, hevder kilden videre.

Også People melder om at ting er hett mellom Rihanna og ASAP Rocky om dagen. Nettsteder skriver at de to så ut til å kose seg veldig på en spasertur sammen kvelden 2. desember i New York. Og bare noen dager tidligere skal de ha spist middag med noen venner på restauranten Beatrice Inn.

- De har vært uadskillelige de siste ukene. Forholdet er relativt nytt, men de virker begge to å være like involverte i det, forteller en kilde i magasinets nyeste utgave.

Mens Rihanna og eksen Jameels liv skal ha vært veldig ulike og derfor vanskelig å samkjøre, så forteller Peoples kilde at hun og ASAP har mye til felles, og alltid har det moro sammen.

Sexavhengig

De to artistene fant første gang tonen i 2012 da de samarbeidet på Rihannas låt «Cockiness (Love It)» før de dro på turné sammen året etter. Også den gang verserte det romanserykter rundt dem.

- Jeg ser ikke på henne på den måten engang. Hun er sexy, men jeg klarer meg, uttalte ASAP den gang til MTV News.

Ingen av de to stjernene har foreløpig kommentert noe rundt den påståtte romansen selv, men ifølge kilden skal «Umbrella»-sangeren være lykkelig.

- Rihanna virker veldig glad over å date ASAP.

ASAP Rocky, som tidligere har datet Kendall Jenner (25), avslørte i fjor at han i mange år var avhengig av sex.

Vis mer

- Jeg var alltid sexavhengig, delte han med programleder Angie Martinez i tv-serien «Untold Stories of Hip Hop», ifølge ET Online.

Videre la han til at det hadde vært slik siden tidlig ungdomsskolealder.

- Jeg skjemmes ikke over det. Jeg bærer hjertet på utsiden. Jeg gjør ikke ting jeg ikke kan snakke stolt om, fortalte han også.

På spørsmål fra Martinez om han klarer å leve i et monogamt forhold, konstaterte rapperen at det ikke er noe problem.

I fjor skapte 32-åringen også store overskrifter A$AP Rocky etter at han måtte avlyse sin konsert i Norge på grunn av en voldshendelse som sendte ham i svensk varetekt.

LES OGSÅ: Trekantdrama: - Vil skilles etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer