FORELSKET: Jonah Hill har funnet lykken med skuespillerkollega Isabelle McNally. Paret viste seg sammen offentlig allerede i september.  Foto: All Over
FORELSKET: Jonah Hill har funnet lykken med skuespillerkollega Isabelle McNally. Paret viste seg sammen offentlig allerede i september. Foto: All OverVis mer

- De har vært sammen i flere måneder

Nå er Jonah Hills hemmelige kjæreste avslørt.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Jonah Hill (30) har skapt seg et stort navn gjennom komedier som «Superbad» og «This is the End». Nå er han også aktuell i «The Wolf of Wall Street» hvor han spiller mot Leonardo DiCaprio (39).

Men det er ikke bare profesjonelt komikeren har suksess. Privat har han nemlig funnet kjærligheten med skuespilleren Isabelle McNally, melder UsMagazine.com.

Paret ble fotografert sammen allerede i september i fjor, men den gang trodde alle den uidentifiserte jenta bare var en venninne.

- De har vært sammen i flere måneder, forteller en kilde til nettstedet.

Paret har lenge holdt en lav profil, men 30. desember klarte de ikke å skjule følelsene for hverandre da de handlet matvarer på en butikk i Los Angeles. Mens de lette etter diverse ting lo de og kysset før de la varene i handlevogna, ifølge Daily Mail.

McNally holder for tiden på å spille inn piloten «The Money» for TV-kanalen HBO. Hun har tidligere vært å se i filmer som «Indigo Children» og «Frances Ha».

LES OGSÅ: - Rita Ora var utro med Jonah Hill